Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği; Ramazan Korkmaz ile Devam…

Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği; Ramazan Korkmaz ile Devam…

ISPARTA 9.04.2021 07:37:00 0
Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği; 
Ramazan 
Korkmaz ile 
Devam…
Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan Ramazan Korkmaz ve ekibi tekrar seçilerek güven tazeledi.

Aksu İlçesine bağlı Karağı Köyü’nün kalkınması ve gelişmesi için kurulan ve bu doğrultuda hizmet veren Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz gün Kepeci Mahallesi İstasyon Caddesi No.48 Atatürk Stadyumu altı Hasbahçe Tesisleri adresinde gerçekleştirildi.

TÜM RAPORLAR OY
BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Koronavirüs pandemisi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan kongreye Dernek Başkanı Ramazan Korkmaz başta olmak üzere dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrede daha sonra yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, gelir – gider cetvelleri ve tahmini bütçe okunarak üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

RAMAZAN KORKMAZ VE
YÖNETİMİ GÜVENOYU ALDI
Kongrede daha sonra seçim maddesine geçildi ve yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan Ramazan Korkmaz ve Yönetimi tekrar seçilerek güven tazeledi.
İŞTE YÖNETİM VE DENETİM KURULU
Buna göre; Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Korkmaz, Hasan Avcu, Kemal Korkmaz, Tahsin Kayacan, Ramazan Özdemir.
Denetim Kurulu: Recep Avcu, Osman Kaya ve Dursun Güngör.

BAŞKAN KORKMAZ;
“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Dernek Başkanı Ramazan Korkmaz, kongrenin sonunda bir konuşma daha yaparak; “Kongremize katılımlarınız ve bize gösterdiğiniz teveccüh ve güvenden dolayı hepinize şahsım ve Dernek Yönetim Kurulu adına ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °