Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kadın Başarır ödülleri sahiplerini buldu

Kadın Başarır ödülleri sahiplerini buldu

ISPARTA 17.03.2018 09:28:00 0
Kadın Başarır ödülleri sahiplerini buldu
ODG Yapı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şehriniz kadınlarına  özel bir etkinlik düzenledi.
‘Kültür Sarayı’ndaki programa ilgi yoğundu.Hemen hemen tüm mahallerden temsil ve kadınların olduğu etkinliğe ailelerde de katıldı.

                Programın sunucu Ruzin Azerhan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Isparta'da zorlu hayat şartlarına rağmen hayata tutunmuş umudunu kaybetmeyen güçlü kadınlar hikayelerini konuklarla paylaştı.dernek yöneticileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldığı programda kas hastası Öağlar Özyiğitin annesi Gülben Özyiğite,
                Programda Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey’e, Kuyucak Kadın Kooperatifi Başkanı Huriye Tezcan’a, İşletmeci Raziye Türel’e ve Modacı Şeyma Sağlık’a El ele derneği başkanı Canan Aydın Odg güçlü kadın plaketlerini takdim etti

                Ayrıca böylesi güzel geceye sponsorluk yapan ODG Yapı Sahibi Ozan Gezer’e de plaket takdim edildi. Programda her zaman örnek çalışmalarıyla göz dolduran ve bitmek bilmez enerjisiyle dikkatleri çeken Sidre Mahallesi Muhtarı Özbey’in konuşmaları ve hayat hikayesi de büyük alkış aldı. Kadınlar birlik ve beraberlikleriyle göz doldurdular.

                ODG Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Gezer, sosyal projelere büyük önem verdiklerini belirterek, “Güçlü kadın diyoruz. Güçlü şehir için güçlü kadınlara ihtiyaç var. Çalışan kadın, üreten kadın. Isparta’da güçlü kadınların olduğuna inanıyoruz. Onları ödüllendirmek istedik, farkındalık oluşturmak istedik. Şehri güçlendirmek için kadınlara da ihtiyaç var. Her erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır. Ve bu projemizi iyi ki yapmışız. Katılım biz oldukça mutlu etti Hayallerine koşan, kendi gücüne inanan, şehrimizin kadınları hikayelerini de paylaştı. Bizde onları ödüllendirdik. Sanatçılarımız Mehmet Öcal ve Osman Güler’de teşekkür ediyoruz. Çocuklar için de daha önce bir program yapmıştık. ODG olarak çok özel projelerimiz olacak. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.
                ODG Yapı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Gezer de bu tür projeleri çok önemsediğini belirterek, katılımdan dolayı tüm konuklara teşekkür etti.

                Konuşmalarının ardından Akdeniz’in güçlü sesi Isparta’nın starı Mehmet Öcal ve Osman Güler sahne aldı. Öcal ve Güler birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.Programda kadınlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °