Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur; O Konuda İLK KEZ Konuştu!

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur; O Konuda İLK KEZ Konuştu!

ISPARTA 9.08.2020 07:36:00 0
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur;
O Konuda 
İLK KEZ 
Konuştu!
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partide yaşanan toplu istifaların ardından dün ilk kez basının karşısına çıktı ve açıklamalarda bulundu.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Merkez İlçe Kongresinde Başkanlığa seçilen Murat Çağrı Yıldız ile yine geçtiğimiz gün İl Başkanlığı görevine atanan Recep Avcu’ya ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ ziyaretinde bulundu. TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, dün Isparta’ya gelerek partisini ziyaret etti. Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette, Milletvekili Cesur parti girişinde; İl Başkanlığına atanan Recep Avcu ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu, Merkez ilçe eski Başkanı Hasan Büyükçam ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
MİLLETVEKİLİ CESUR; “BUNLAR SİYASİ
LİTARATÜRDE TAŞERON ÜYELERDİR”
Milletvekili Aylin Cesur, partide yaptığı basın toplantısında gazetecilerin istifalarla ilgili sorularını yanıtladı. Cesur; “Öncelikle şunu söylemek isterim ki, istifalar öyle açıkladıkları gibi 500 kişi falan değil. Ayrıca, bu istifa eden arkadaşlarımızın bir çoğu da sadece partideki görevlerinden istifa etmiş durumdalar. Parti üyelikleri devam etmektedir.
Öte yandan, bu arkadaşlarımızın tutum ve açıklamalarını esefle karşılıyor ve kınıyorum. Zira, siyasette belden aşağı vurmak son derece yanlış bir harekettir ve siyasi etiğe sığmaz. Bu istifa edenlerin büyük bir kısmı da son zamanlarda partiye üye yapılmış siyasi anlamı taşeron üye denilen üyelerden oluşmaktadır. Yani, bunlar Özgür Tandoğan’la gelmişler ve onunla gitmişlerdir” dedi.
 
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °