Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; Geleneksel Karpuz Festivali Mesajı

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; Geleneksel Karpuz Festivali Mesajı

ISPARTA 14.09.2019 16:58:00 0
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; 
Geleneksel 
Karpuz 
Festivali 
Mesajı
“Isparta Sevdalısı, Büyük İşadamı ve Hayırsever Şevket Demirel’in, memleketinin insanına bağlılığına, Isparta'nın ve Türkiye'nin her yerinden gelen bini geçen hemşerileriyle her sene tanıklık etmekten büyük onur duyduğum festivalde, Azerbaycan’da görevli olarak bulunmamdan dolayı, hemşerilerimizle olamadığım için çok üzgünüm.
Şevket Amcamız, karpuz festivalinde, Isparta’mızın her yerinden ve yurt içi ve dışından gelen misafirlerine mükemmel yöresel kebap-patlıcan oturtma-helva-karpuz-domates ve mısır ikram eder, tek tek bu nimetleri tanıtır ve konuklarıyla görüş alışverişinde bulunurdu.
Şevket Demirel, akıl adamı idi ve her yaptığının çok faydalı bir sebebi vardı. Bu festival ile de aslında yaşatmak istediği; birlik-beraberlikti ve geleneklerine sahip çıkan örnek bir vatandaş olarak yeni nesillere bir mesaj veriyordu: “geleneklerinizden ve memleketinizden vazgeçmeyin ve nerede olursanız olun bağlı kalın”
Ben de senelerce sofrasında buna tanıklık etmiş olmaktan gururluyum. Şevket Demirel’in bu güzel geleneğini aynı şekilde devam ettiren Değerli Eşi Sezen Demirel’i, Göltaş Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Demirel’i, Demirel Vakfı Başkanı Nihan Atasagun’u,  Binhan Kesici’yi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Sayın Cumhurbaşkanı’mız Süleyman Demirel’i; Kardeşi Şevket Demirel'i Rahmetle anıyorum.
Mekanları Cennet olsun.
Nice festivallerde hep birlikte olmak umudu ile festivale katılan hemşerilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °