Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız; Mazbatasını Aldı

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız; Mazbatasını Aldı

ISPARTA 30.07.2020 20:06:00 0
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız; 
Mazbatasını
Aldı
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı'nda pazar günü gerçekleşen genel kurulda yeniden göreve seçilen Murat Çağrı Yıldız, ilçe seçim kurulu müdürlüğünden mazbatasını aldı.
 
Isparta Merkez İlçede geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı 2'nci olağan seçimli genel kurulunda 357 delegenin tamamı oy kullanırken, mavi liste ile seçime katılan Murat Çağrı Yıldız 203 delegenin oyunu olarak seçimi Seçim sonucuna göre İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen Çağrı Yıldız, ilçe delegeleri ile birlikte Isparta Merkez İlçe seçim kuruluna giderek İlçe Seçim Kurulu Müdürl Vekili Ramazan Korkmaz’ın elinden mazbatasını aldı.

"ÇALIŞMALARIMIZ
DEVAM EDECEK"
İYİ Parti'yi iktidara getirmek için çalışmalara hız vereceklerini söyleyen İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız; “Uzun bir delege seçimlerinin ardından 26 Temmuz Pazar günü 2'nci olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılımın son derece yüksek olduğu kongremizde güzel bir şekilde seçimimizi yaptık. Delegelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimlerimizin sonucunda yönetim kurulumuz ile birlikte mazbatamızı almış bulunmaktayız. Isparta Merkez İlçe İYİ Partimiz seçimlerimizin öncelikle ülkemize, Isparta'mıza ve Merkez İlçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bundan sonrasında daha farklı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °