Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı; Çağrı Yıldız’dan Davet

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı; Çağrı Yıldız’dan Davet

ISPARTA 27.04.2021 14:39:00 0
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı; 
Çağrı
Yıldız’dan
Davet
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, zaten zor durumda olan esnafların kapanma sürecinde daha da zor duruma düşeceğini belirterek; “Belediye tarafından esnaflarıma destek sağlanmalıdır” dedi.
 
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ayın 29'unda başlayıp Mayısın 17 sine kadar devam edecek tam kapanma sürecinde zor durumda olan Isparta esnaflarımıza ve dar gelirli vatandaşlarımıza, Isparta Belediyesini daha çok ayni ve nakdi destek sağlamaya davet ediyorum.  
 
Pandemi ve ekonomik kriz sebebiyle uzun süredir mağdur olan Isparta esnafımızın, dar gelirli vatandaşlarımızın bayrama boynu bükük girmemesi ve bayramı aileleri ile ağız tadında geçirmeleri için bazı yatırımları erteleyerek   dar gelirli vatandaşlarımıza ve esnafımıza aktarılmasının güzel bir dayanışma örneği olacağı kanaatindeyim. 
 
Yine her zaman olduğu gibi İmkânı olan yardımsever, kadirşinas tüm vatandaşlarımızı da bu süreçte mağdur olan esnafımızı, vatandaşlarımızı alışveriş ve yardımlar marifetiyle desteklemeye çağırıyorum. İnşaallah en kısa sürede bu zor zamanlar da geçecek ve milletimiz yine coşku ve huzur dolu bayramlarda hep beraber kucaklaşacaktır” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °