Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Teşkilatında; Yağmur Y. Tuğlacı Gençlik Kolları Başkanı Oldu

İYİ Parti Isparta Teşkilatında; Yağmur Y. Tuğlacı Gençlik Kolları Başkanı Oldu

ISPARTA 8.01.2021 11:00:00 0
İYİ Parti Isparta Teşkilatında; 
Yağmur Y. Tuğlacı 
Gençlik Kolları
Başkanı Oldu
İYİ Parti Isparta İl Teşkilatında Gençlik Kollarının yeni Başkanı Avukat Yağmur Yasemen Tuğlacı oldu. Tuğlacı’ya atama belgesini takdim eden İl Başkanı Mustafa Şimşek; “Yeni Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak dün saat 14.00’te İYİ Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda bir tören gerçekleştirildi. Törene; İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.
ŞİMŞEK; “BAŞARILAR DİLİYORUZ”
İl Başkanı Mustafa Şimşek, törende yaptığı konuşmada; “Gençlik Kolları Başkanlığımıza atanan Sayın Avukat Yağmur Yasemen Tuğlacı Hanımefendiye bu kutlu görevinde başarılar dileriz” dedi.
TUĞLACI; “GÖREVİME EN İYİ ŞEKİLDE
YAPMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIM”
İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Avukat Yağmur Yasemen Tuğlacı da, böyle ulvi bir görevin kendisine tevdi edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Her zaman görevimi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım” dedi.

ATAMA BELGESİNİ TAKDİM ETTİ
Törenin sonunda ise, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen atama belgesini Gençlik Kolları Başkanı Avukat Yağmur Yasemen Tuğlacı’ya takdim etti.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °