Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Teşkilatında; 2. Kuruluş Yılı Coşkusu…

İYİ Parti Isparta Teşkilatında; 2. Kuruluş Yılı Coşkusu…

ISPARTA 26.10.2019 18:10:00 0
İYİ Parti Isparta Teşkilatında;  
2. Kuruluş 
Yılı 
Coşkusu…
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan’ın İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan kutlamaya katılmak üzere Ankara’ da olması nedeniyle Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Okçu’nun ev sahipliğinde İYİ parti il başkanlığında kutlama programı gerçekleştirildi.
 
Dün akşam saat 20.007de başlayan kutlama programına Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl Genel Meclis üyemisi Sinan Aydın, Belediye Meclis üyeleri Ramazan Kabalak, Ahmet Aydoğdu, Burak Akşahin ve Hasan Karaca ile Kurucu üyeleri İYİ Parti İl eski Başkanları ve çok sayıda İYİ Partili katıldı.
OKÇU; “HALKIMIZA İYİ BİR
GELECEK SÖZÜMÜZ VAR”
Açılış konuşmasında Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Okçu şehir dışında olan İl Başkanı Özgür Tandoğan adına kutlama mesajını okudu. “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde Türkiye’mizin İYİ ve cesur insanlarıyla 2 yıl önce vatan aşkı ve cesaretle; ülkemizin İYİ olması için çıktığımız bu yolda yorulmadan, yılmadan, korkmadan, cesurca, tüm enerjimizle, ilk günün heyecanıyla hizmet etmeye devam ediyoruz. Ülkemiz için umutlarımız var, gençlerimiz ve çocuklarımız için İYİ bir gelecek sözümüz var. Milliyetçi, adil, özgür, demokrat, huzurlu, refah seviyesi yüksek bir Türkiye idealimiz var. Isparta İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Bu duygu ve düşüncelerle İYİ Partimizin 2. Kuruluş yıl dönümü Isparta’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve kutlu olsun…” 
Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanı, kurucu üyeler ve İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri iyi dilek ve kutlama konuşmaları yapıldı.
 

 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °