Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; Ünal’a Sert Tepki

İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; Ünal’a Sert Tepki

ISPARTA 20.01.2021 11:17:00 0

İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; 
Ünal’a 
Sert 
Tepki
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında kullandığı sözlerine sert tepki gösterdi.
 
Başkan Şimşek konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Isparta’mızın yetiştirdiği büyük devlet adamı, Isparta sevdalısı, hemşerimiz, 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’e, yönelik çirkin, gerçekdışı ve hadsiz bir saldırı gerçekleştirmiştir.
 
Turizm Bakanlığı yaptığı dönemde dahi, boş konuşmak dışında bu millet için tek bir hizmeti olmayan Mahir Ünal’ın, ömrünü bu millete adamış, memleketin dört bir yanında eserler bırakmış, yıllarca verdiği demokrasi mücadelesiyle sadece kendi partisine oy verenlerin değil Tüm ülkenin, saygısını kazanmış bir lidere laf etmek haddine değildir.
 
Bu çirkin saldırı, Isparta ve Ispartalılar için büyük öneme sahip olan Sayın Demirel’e yönelik, Mahir Ünal ve Partisinin ilk saldırısı değildir. Hatırlanacağı üzere daha önce de şehir dışından otobüslerle getirdikleri kitleye miting meydanında, Demirel’i yuhalatmış, Demirel’in Isparta’ya armağanı olan Üniversite’yi kendilerinin açtıklarını iddia ederek üstüne konmaya çalışmışlardır. Milletin aklıyla dalga geçen, değerlerini küçümseyen, bu ülkeye ve milletimize hizmet etmiş kişileri, unutturmaya ve değersizleştirmeye çalışan bu hastalıklı zihniyeti milletimizin vicdanına havale ediyoruz.
 
Sayın Demirel’e ve aziz hatırasına dil uzatma gafletinde bulunan Mahir Ünal’ı bir kez daha kınıyor kendisini ve partisini Sayın Demirel’den ve onun aziz hatırasından özür dilemeye davet ediyoruz. 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °