Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Berat Kandili Kutlaması

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Berat Kandili Kutlaması

ISPARTA 27.03.2021 19:00:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; 
Berat 
Kandili
Kutlaması
İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’dan Berat Kandili Mesajı yayınladı.
 
Milletvekili Cesur mesajında; “Günahlarımızdan arındığımız, yanlışlardan kaçındığımız, affedilmeyi beklediğimiz; affedilmeyi beklerken affetmeyi de öğrendiğimiz, şükür ve dualarımızı eksik etmediğimiz Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşamaktayız.
 
Bu Mübarek gecede Yüce Allah'tan başta milletimizi, İslam Alemi'ni ve tüm insanlığı kötülüklerden, kin ve düşmanlıktan, yalandan ve hileden korumasını; toplumumuzda huzur ve güvenin yeniden tesis olduğu, öfkenin dindiği günleri bizlere en kısa zamanda göstermesini diliyorum.
 
Milletçe, insanlıkla beraber bir sınavı da Koronavirüs salgınına karşı verdiğimiz bu günlerde, kurallara uymamayı, sadece kendimize değil, başkasına karşı yaptığımız bir kötülük olarak görmeliyiz. Beraber yaşamanın bilinciyle, birbirimize ve birbirimizin sağlığına, yaşam hakkına da saygı göstermeliyiz.
Bu zor günleri aştığımız, işini kaybedenlerin yeniden iş bulduğu, esnafımızın işlerinin düzeldiği, hastalıkların, acıların ve ölümlerin sona erdiği günleri bizlere en kısa zamanda göstermesini yine Yüce Allah’tan diliyorum.
 
Yaptıklarımızın ve yapılanların muhasebesini yaparak, ve Yüce Allah’ın bizlere verdiği akılla, doğruyu yanlıştan ayırarak inşallah hatalarımızı tekrar etmeyeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) bizlere öğrettiği güzel ahlakı takip ederek, ileride hep birlikte daha huzurlu, birbirine saygılı, kin ve kötülükten arınmış, birlik ve berberliği yeniden sağlanmış bir toplum olarak milletimiz varlığına devam edecek.
 
Bu mübarek gecede kılınan namazların, edilen duaların kabul olması, günahların affedilmesi ve tekrar edilmemesi umuduyla, tüm hemşerilerimin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın, Milletimizin ve İslam Aleminin Berat Kandil’ini kutluyor; memleketimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Sevgi ve saygılarımla” dedi.
 
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °