Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 19 Mayıs Mesajı

ISPARTA 19.05.2022 10:33:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 
19 Mayıs 
Mesajı
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Büyükçam mesajında; “19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk Milleti için bağımlı yaşamaktansa ölmek daha iyidir!” diyerek Samsun’a çıkması, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin de başlangıcı olmuştur.
 
Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan, ay yıldızlı bayrağımızın altında hepimizin bir ve bütün olarak yaşamasına imkân sağlayan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, tüm gençlerin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, İYİ Parti İl Başkanlığı olarak, bundan 103 yıl önce bu kurtuluş müjdesini veren Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, yüce Ulusumuzun tüm gençlerinin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °