Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Isparta’da Seçim ve; Sandık Güvenliği Toplantısı Yaptı

İYİ Parti Isparta’da Seçim ve; Sandık Güvenliği Toplantısı Yaptı

ISPARTA 4.08.2022 13:18:00 0
İYİ Parti Isparta’da Seçim ve; 
Sandık Güvenliği 
Toplantısı Yaptı
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı, Isparta’da seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.
 
Isparta Meydan AVM Konferans Salonunda bugün saat 13.00’te başlayan toplantıya; Genel Başkan Yardımcıları ve Seçim İşleri Başkanı Ankara milletvekili Şenol Sunat, İl Başkanı Hasan Büyükçam ve partililer katıldı.
BÜYÜKÇAM; “SANDIK GÜVENLİĞİNE
ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; “Başta Genel Başkan Yardımcımız sayın Şenol Sunat olmak üzere öncelikle tüm katılımcılarımıza hoşgeldiniz diyorum. Teşkilat olarak bugün burada seçim ve sandık güvenliğini ele alacağız. Bilindiği gibi, geçmiş seçimlerde sandık güvenliği konusunda birçok şaibeler ortaya çıkmış ve oyların doğru sayılmadığına kadar konular tartışmalara neden olmuştu. Ama biz İYİ Parti olarak sandık güvenliğine büyük önem veriyoruz. Bizler de seçimlerde bu doğrultuda çalışacağız. Her sandığın başına bir müşahit koyup doğru tutanaklar doğru yerlere ulaşana kadar çalışacağız” dedi.
SUNAT; “ÜLKEDE EKONOMİK VE
SİYASİ KRİZ DERİNLEŞİYOR”
Daha sonra konuşan İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Türkiye'nin derin sorunlarına İYİ Parti olarak çözümleri ve çözümleri uygulayacak kadrolara sahip olduklarını söyledi. Sunat, Doğudan Batıya, Kuzeyden Güneye Türkiye'yi güneşli, huzurlu, bereketli günlere kavuşturmak için canla başla çalıştıklarını belirterek, Isparta ekonomisi hakkında da açıklamalarda bulundu. Sunat; “Türkiye derin bir siyasi ve ekonomik kriz içindedir. Bu kriz her geçen gün daha da artmaktadır. Ekonomiden adalete, eğitimden sağlığa ve özgürlükten güvenliğe kadar bir çok konuda kriz gündelik hayatta insanları olumsuz etkilemektedir.
“ISPARTA, TÜRKİYE EKONOMİSİNE YILDA
18,3 MİLYAR KATKIDA BULUNMAKTADIR”
Isparta, Türkiye ekonomisine yılda 18,3 milyar katkıda bulunmaktadır. Isparta ülke genelinde kişi başına düşen gelir bakımından 30. Sırada bulunmaktadır. Gül ve Elma üretiminde Türkiye birincisi konumunda olan bu ilimizde çiftçilerimize maalesef mutsuzdur. Çünkü, hak ettikleri ücreti, alın terlerini alamamaktadırlar.
“HER İL İÇİN PROJEMİZ VAR
PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”
Ancak, bizim İYİ Parti olarak her ilin kalkınması için ve dolayısıyla ülkemizin kalkınması için projelerimiz vardır. Bunlarla geliyoruz ve en yakın zamanda da iktidara geleceğiz inşallah ve halkımız rahat edecek” dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER
HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”
Daha sonra, seçim ve sandık güvenliği konusunda açıklamalarda bulunan Şenol Sunat, konuşmasının devamında, “Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. İktidarı hedefleyen bir siyasi partinin Seçim İşleri Başkanlığı olarak seçmen listeleri üzerinde kapsamlı incelemeler yapıyor, sağlıklı bir seçmen listesiyle seçimlere girebilmek için aylardır çalışıyoruz. İtirazları yapacak, partimizi temsil edecek il ilçe seçim kurulu üye ve temsilcilerimizin eğitimlerini veriyoruz. Okul sorumlularımızın, sandık kurulu üyelerimizin ve müşahitlerimizin atamalarını bugünden gerçekleştiriyoruz. İl ve ilçelerde seçim koordinasyon merkezlerini oluşturuyoruz. Seçime kadar ve seçim günü kullanacağımız İYİ Parti Raporlama ve İletişim Sistemi hazır. Seçim günü sandık sonuçlarını sistemimize yükleyecek ekiplerimizi oluşturuyor ve eğitiyoruz. Bütün bu çalışmaları seçime tek başımıza girecekmiş gibi yapıyor, ayrıca 6'lı masadaki siyasi partilerle de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyor.
“KULLANILAN HER OY NAMUSTUR”
Son olarak konuşmasında "oy namustur" diyen Sunat, "Vatandaşlarımızın sandığa atacağı her oy, seçime katılan siyasi partilerin güvencesi altındadır. İYİ Parti olarak her türlü tedbiri alıyoruz. Erken, baskın veya her türlü yapılacak seçime hazırız. Bunu için vatandaşlarımızın tek bir oyunun zayi olmasına müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °