Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu: Bizim için Halka hizmet Hakka hizmettir

İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu: Bizim için Halka hizmet Hakka hizmettir

ISPARTA 8.10.2019 07:33:00 0
İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu: 
Bizim için 
Halka hizmet
Hakka hizmettir
Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu, amaçlarının Isparta halkına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu belirterek; “Çünkü bizim prensibimiz halka hizmet, hakka hizmettir” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler ele alınarak tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.
AYDOĞDU; “BİZİM BİR
ÇALIŞMA PRENSİBİMİZ VARDIR”
Belediye Meclisinin Ekim ayı birinci toplantısına İYİ Parti Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu gündem dışı söz alarak bir konuşma yaptı. Aydoğdu konuşmasında; “İYİ Parti olarak temel prensibimiz halka hizmet ve dolayısıyla hakka hizmettir.
“ŞER GÜÇLER ARAMIZI
BOZMAYA ÇALIŞIYOR”
Dolayısıyla İYİ parti olarak Belediye ve meclis ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyum ve birlikteliğimiz başka illeri kıskandıracak düzeyde. Ancak şer güçler birlik ve beraberliğimizi bozmak istiyorlar. Fısıltı gazetesi yolu ile aramızı bozmaya çalışıyorlar. Biz bu oyunlara düşmeyiz.
“MECLİSTE İYİYE İYİ,
KÖTÜYE KÖTÜ DİYECEĞİZ”
Her zaman beraberiz. Ancak hiçbir zaman kula kul olmayız. Hizmet noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. İyiye iyi, kötüye kötü diyeceğiz. Buluşamadığımız doğrular olabilir. Birbirimize doğru adım atacağız ve orta yolda buluşacağız” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °