Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akalın’dan; Isparta Teşkilatına Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akalın’dan; Isparta Teşkilatına Ziyaret

ISPARTA 25.03.2021 17:15:00 0
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akalın’dan;
Isparta 
Teşkilatına
Ziyaret
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, partisinin Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, parti yöneticileriyle bir araya geldi.
 
Bugün saat 13.00’de gerçekleştirilen ziyarette Akalın’a partinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burcu Akçaru, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur da eşlik etti. Yöneticiler, İl Başkanlığına gelişinde İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız olmak üzere il ve merkez ilçe yönetimleri ile partililer tarafından karşılandı.
ŞİMŞEK;  “İLÇE İLÇE DOLAŞIYORUZ”
Ziyarette bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Genel Başkan Meral Akşener tarafından başlatılan il ziyaretlerine dikkat çekerek; “Genel Başkanımız Meral Akşener il il dolaşıyor. Biz de ilimizde ilçe ilçe dolaşıp sürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Hiçbir vatandaşımızı ayırmadan ziyaret edip onların sorunlarını sahada dinliyoruz. Genel Başkanımızın başlattığı bu aktif siyaset anlayışı bizlere ve hatta üyelerimize kadar yansımış durumda.  Bugün de programı çok sıkışık olmasına rağmen ilimizi ve teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız sayın Mehmet Tolga Akalın, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyemiz sayın Burcu Akçaru ve Denizli Milletvekilimiz sayın Yasin Öztürk ile bizimle birlikte ev sahibi konumundaki Isparta Milletvekilimiz sayın Aylin Cesur’a yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CESUR; “GİTTİĞİMİZ YERLERDE
İKTİDARI GÖREMİYORUZ”
Partinin Isparta Milletvekili Aylin Cesur da ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Evet bizim bir ayağımız sürekli Isparta’da. Buraya gelip – gidiyoruz. Bugün de onlardan birisini yaşıyoruz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, ülkeyi karış karşı gezerken bizim oturup beklememiz mümkün değildir. Bizler de iller kazan bizler kepçe misali il il geziyoruz. Meydanlardayız, sokaklardayız. 20 Ocak’ta Genel Başkanımızın başlattığı ‘Türkiye Yürüyor’ sloganıyla iktidara yürüyoruz. Ama gittiğimiz yerlerde iktidar partisini göremiyoruz. Onlar yoklar. Ama biz vatandaşın derdini dinliyoruz, çözüm üretiyoruz. Geçtiğimiz hafta Antalya’daydım. Ardından Eskişehir ve Adana ziyaretlerim oldu. Ekonomi grubu olarak Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda belirtilen illere gidiyoruz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener önderliğinde bir an önce seçim olsun istiyoruz. Ülkemizi kasıp kavuran Koronavirüs Pandemisine rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
AKALIN; “HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın da ziyarette yaptığı konuşmada; “İYİ Partinin siyaset anlayışı diğer partilerden farklıdır. Seçimler ne zaman olursa olsun biz sahada olmaya devam edeceğiz. Genel başkanımızın talimatı ile genel Başkan yardımcılarımızla illeri ziyaret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde illere heyet gönderdik önümüzdeki günlerde de bir heyet daha göndereceğiz. 
“SEÇİM SANDIKLARINA
HAKİM OLACAĞIZ”
Seçim İşleri olarak sanki ülkemizde 20 Haziran 2021’de seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Bu doğrultuda, ülke genelindeki 195 bin 784 sandığın tamamına nüfuz eden bir sistem oluşturuyoruz. Sandıklar artık partililerimiz tarafından bir bir takip edilecek. Güvenli sandık olacak. Hangi sandıktan kaç oyumuz çıktı bunu her sandıkta görev yapan partilerimiz bilecek. Dolayısıyla, geçmişte olduğu gibi oy hırsızlığının önüne geçeceğiz.
“OTURUP KARARINI VERECEĞİZ”
Bilindiği gibi, CHP ile geçtiğimiz yerel seçimlerde bir ittifak yaptık. Bu işbirliği gelecek yerel seçimlere kadar devam edecektir. Ondan sonra CHP ve diğer partiler. Bu konuda partimizin yöneticileri oturup konuyu masaya yatıracak ve kararlarını vereceklerdir” dedi.
BURDUR’A GEÇTİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve beraberindeki heyet,  partisinin Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaretinin ardından Burdur’a geçtiler.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °