Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan sert çıkış; Madem ki, Kamu zararı Var, o zaman Hesabı Sorulsun!...

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan sert çıkış; Madem ki, Kamu zararı Var, o zaman Hesabı Sorulsun!...

ISPARTA 4.02.2020 13:59:00 0
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan sert çıkış; 
Madem ki, 
Kamu zararı 
Var, o zaman  
Hesabı Sorulsun!...
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, Belediyenin önündeki Otoparkla ilgili rapor konusunda söz alarak, bu konuda kamunun önceki belediye yönetimi tarafından zarara uğratıldığını belirterek; “Bunun hesabı sorulsun” dedi.
 
Belediye Meclisi, Şubat ayı ilk birleşimi dün gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda saat 14.00’te başlayan, Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler ele alındı.
OTOPARKLA İLGİLİ HAZIRLANAN
RAPOR MECLİSE SUNULDU
Toplantıda gündeminin birinci maddesinde yer alan; Belediye Katlı Otoparkla ilgili raporun görüşülmesi konusunda Süleyman Demirel Üniversitesi ve İnşaatçılar Odası Isparta Temsilciliği tarafından hazırlanan raporlar mecliste okundu.
KABALAK’TAN SERT ÇIKIŞ
SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Demir ve Doç. Dr. Hamide Kabaş kürsüye geldiler ve Prof. Dr. Demir konu hakkında hazırladıkları raporu mecliste okudu. Söz konusu raporda Belediye’nin önündeki otoparkla ilgili büyük eksikliklerin olduğunun açıklanması üzerine söz alan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, söz konusu otoparkta kamu zararı olduğunu belirterek, önceki Belediye yönetimini eleştirdi.
KABALAK; “BUNUN HESABINI
SORMAYACKA MIYIZ?”
Meclis Üyesi Kabalak, toplantıda yaptığı konuşmada; “Sayın Başkan burada bir kamu zararı var. Bunun için bir yaptırım olmayacak mı? Hesabını sormayacak mıyız?’ dedi.
KABALAK İLE MHP’Lİ ÜYELER
ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Kabalak’ın bu sözlerine üzerine MHP grubundan mırıldanmalar oldu ve Kabalak’a sözlü sataşmada bulunuldu. Bunun üzerine Kabalak; “Ben soruları sayın Başkana soruyorum. Siz oradan pat diye çıkıyorsunuz. Savunma avukatı gibisiniz. Ben de dahil kim suç işlediyse cezasını çekmelidir. Suçlu olanı savunmayacaksınız” dedi.
KARAKAYA; “BAKIN
ADLİYE ORADA DURUYOR”
Bunun üzerine MHP’li Şenel Karakaya da ‘Fen İşleri’ndeki teknik görevlilerin sorumluluğudur. Başkan bu konuları bilmez. Eğer ortada bir kamu zararı varsa da adliye oradadır. Açarsınız davanızı hakkınızı yargıda ararsınız” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °