Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Kİ VARSINIZ

İYİ Kİ VARSINIZ

ISPARTA 8.03.2018 16:04:00 0
İYİ Kİ VARSINIZ
Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Isparta Kadın Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Vali Günaydın ve eşi Aysel Günaydın kadınlara gül vererek günlerini kutladı.

Isparta’da faaliyet gösteren Kadın Derneklerinin bir araya gelmesiyle oluşan Kadın Platformu üyeleriyle buluşmasında sözlerine Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Vali Günaydın “İyi ki varsınız. Bizler ülke ve millet olarak kazandığımız başarılarda kadınlarımızın çabasını görüyoruz. Siz değerli hanımefendilerin gayret ve çabaları her türlü takdirin üzerinde” dedi.
Konuşmasında ayrıca kadınların gücüyle aşılamayacak hiçbir engelin bulunmadığını belirten Vali Günaydın, kadınların her alandaki ulusal ve uluslararası başarılarının göğsümüzü kabarttığını ve yaptıkları başarılı çalışmalarla dünya da adlarını duyuran kadınları tebrik ettiğini söyledi.
“BAĞIMLILIKLA MÜCADELE BİZİM EN BÜYÜK GÖREVİMİZ”
Kadınlarımız çok önemli konularda bize ciddi destekler sunuyorlar. Özellikle bağımlılıkla mücadele ve cinsel istismar konularında kadınlarımızın hassasiyeti ve mücadelesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Sizlerden özellikle şunu rica ediyorum. Lütfen mahallenizde veya çevrenizde gördüğünüz uyuşturucu illetine bulaşmış çocuklarımızın kurtarılması için lütfen bize gelin. Son zamanlarda yoğun şekilde başlattığımız mücadele sonuçlarını vermeye başladı. Artık gençlerimiz kendileri gelip tedavi olmak istiyorlar. Bağımlılıkla mücadele bizim en büyük görevimiz. Toplumun tüm bireyleri el ele vererek çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz.
“ŞİDDETE HAYIR”
Kadınlara yönelik her türlü şiddeti kınıyoruz. Bunun önlenmesi için de her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Biz millet olarak bu çirkin olaya asla seyirci kalamayız. Toplumun hiçbir bireyi kadına yönelik şiddeti kabul edemez ve görmezlikten gelemez. Hepimize bu konuda çok önemli görevler düşüyor. Kadın derneklerimiz bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyor, birlikte bu şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Kadının elinin değdiği her işte başarı vardır. İyi ki varsınız. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Valilik programının ardından Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın şehit ve gazi anneleri ile Kadın Platformu üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Masaları tek tek gezen Vali Günaydın ve eşi Aysel Günaydın misafirlerinin Kadınlar Gününü karanfil vererek kutladı.
“KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLER ANILDI”
Kahraman şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından bir konuşma yapan Vali Şehmus Günaydın; aziz milletimizin toplum olarak kadınlara çok şey borçlu olduğunu söyleyerek kadınların ülkemizin gelişmesine büyük katkılar sunduğunu belirtti. Vali Günaydın konuşmasının sonunda ise vatan savunmasında kahramanca mücadele eden şehit ve gazilere şükranlarını sunarak, şehit ve gazi anneleri ile eşlerinin Kadınlar Günü’nü kutladı.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °