Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

IYAŞSPOR’dan Türk Sporuna Büyük Hizmet

IYAŞSPOR’dan Türk Sporuna Büyük Hizmet

ISPARTA 10.09.2021 14:42:00 0
IYAŞSPOR’dan 
Türk Sporuna 
Büyük Hizmet
Isparta’da hemen hemen her branşta spor çalışması bulunan Iyaşspor, genç yeteneği Ayberk Nazlı’yı Ispartaspor’a kazandırdı. Ispartaspor ise genç futbolculara verdiği değeri korumaya devam ediyor.
 
AMATÖRDEN PROFESYONEL LİGE
Özellikte Isparta'nın Öz evlatlarını çeşitli kulüplerin ve Ispartaspor'un kendi altyapısından tespit eden pembe-yeşilliler, bu genç futbolculara el uzatarak onların profesyonelleşmesi ve adından söz ettiren birer oyuncu olmalarını sağlamak için elinden geleni yapmaya yine devam ediyor.
IYAŞSPOR’UN GENÇ YETENEĞİ
AYBERK ISPARTASPOR A KADROSUNDA
Kendi alt yapılarımızda olduğu gibi diğer alt yapılardaki genç ve yetenekli çocuklarımızdan bir tanesi de Ayberk Nazlı. Isparta'nın öz evladı olan ve yeteneğiyle alt yapı hocalarının gözdesi haline gelen Ayberk Nazlı Iyaşspor altyapısından Ispartaspor'a dahil edildi.
AYBERK, ISPARTASPOR’UN
FORMASINI GURURLA TERLETECEK
Genç futbolcu Nazlı, artık TFF 2.Lig'de mücadele eden ve köklü bir geçmişi olan Ispartaspor'da forma giyecek. Bu gelişme ile birlikte bütün genç futbolcularımızın arkasında olduğumuzu her fırsatta onların ve futbollarının gelişimlerine katkı sağlamak için gereken adımları atacağımızı bütün kamuoyu bilmelidir. Ayberk gibi gerek farklı memleketlerden olan gerekse de Isparta'nın Öz evlatları olan daha nice genç ve yetenekli futbolcular Ispartaspor formasını gururla taşıma şansını elde edebilecek.
BÜYÜKLEBLEBİ;
“MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ”
Şehrin tek profesyonel takımı olan ve 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor’a genç bir yetenek kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bu durumun kendilerini gururlandırdığını ifade eden IYAŞSPOR Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi; “IYAŞSPOR Kulübü olarak Isparta ve ülke sporuna katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, genç yetenek Ayberk evladımızı Ispartaspor’a verdik. Kendisinin, Yeşil – Pembeli formayla başarılı olacağına inancım tamdır. Yolu açık olsun” dedi.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °