Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi; TSE COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi'ni Aldı

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi; TSE COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi'ni Aldı

ISPARTA 23.10.2020 12:39:00 0
Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi; 
TSE COVİD-19 
Güvenli Hizmet 
Belgesi
Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren sağlık tedbirleri konusunda örnek gösterilen Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ‘’Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin sahibi oldu.
 
Her daim hijyene, hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için önem veren Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete başladığı 8 Mayıs tarihinden beri, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri ile de takdir topluyordu.
 
Sürekli yapılan kamu kurumlarınca denetimlerde, AVM’nin tüm alanları incelenmiş olup temizlik ve hijyen noktasında tam not alarak denetimleri başarıyla atlatmıştır. Iyaşpark şimdi de Türk Standartları Enstitüsü’nün Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme tüm şartlarını yerine getirerek, ’’TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.
 
Belgeyi çalışanlarının ve misafirlerinin bilgisine sunan Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yıllardır tüm misafirlerinin bildiği ve gördüğü hijyen kalitesinin, pandemi sürecinde alınmış ekstra tedbirlerle tescillenmiş olmasından mutluluk duyduklarını hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için çalışmalarına devam ettiklerini ve tedbirlerde hiçbir taviz uygulamadıklarını ifade ettiler. Bu vesile ile değerli ziyaretçilerini tüm pandemi tedbirlerini alarak en iyi şekilde hizmet verebilmek için Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezine davet ettiler.
 
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °