Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi Müjdeyi Verdi; IYAŞ’ta İNDİRİM GÜNLERİ Başlıyor….

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi Müjdeyi Verdi; IYAŞ’ta İNDİRİM GÜNLERİ Başlıyor….

ISPARTA 23.10.2020 16:14:00 0
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi Müjdeyi Verdi; 
IYAŞ’ta 
İNDİRİM GÜNLERİ
Başlıyor….
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, pandemi sürecinde halkın alım gücünü düşünerek ‘Efsane İndirimler’ adı altında 24 – 31 Ekim tarihleri arasında ‘İndirim Günleri’ gerçekleştireceklerini açıkladı.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım A.Ş. yönetim kurulunda yapılan değişiklik sonrası yeni başkan ve üyeler bugün ilk defa basının karşısında çıktı. Saat 14.00’de Iyaş Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; Iyaş’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Iyaş Alışveriş Merkezleri ve Iyaşpark Müdürleri katıldı.
BÜYÜKLEBLEBİ; “İNDİRİM GÜNLERİ
DÜZENLİYORUZ, HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, toplantıda yaptığı konuşmada, yarından itibaren başlayacak olan indirim günleri ile ilgili olarak, pandemi sürecinde halkın alım gücünü düşünerek ‘Efsane İndirimler’ adı altında 24 – 31 Ekim tarihleri arasında ‘İndirim Günleri’ gerçekleştireceklerini açıkladı.

YILMAZ; “COVİD – 19 İLE İLGİLİ
TÜM TEDBİRLERİ ALMIŞ DURUMDAYIZ”
Toplantıda daha sonra, Iyaş Alışveriş Merkezleri Mağazalar Genel Müdürü Azim Yılmaz söz konusu İndirim Günleri ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Yılmaz; “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde de covid – 19 pandemisi ile mücadele sürmektedir. Biz de Iyaş Alışveriş Merkezleri olarak merkezlerimizde maske – mesafe – hijyene son derece riayet ederek hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda tüm personelimiz maskelerini giyerek ve gerek işyerine girişte gerek çıkışta dezenfektan kullanarak ellerini dezenfekte edip öyle çalışmaktadır.
“HALKIMIZ İHTİYACINI GÖRSÜN
DİYE İNDİRİM GÜNLERİ DÜZENLİYORUZ”
Tüm dünyanın malumları olduğu üzere, Covid – 19 pandemisi ilimizde de ekonomiyi olumsuz etkilemiş ve insanların alım gücünü düşürmüştür. Bilindiği gibi, biz Iyaş AVM olarak her yıl kuruluş yıldönümümüz olan 14 Mart’tan başlamak üzere Mart ayında İndirim Festivali düzenlemekteyiz. İşte bunun bir benzerini de insanların düşen alım gücünü düşünerek ve insanlar alışveriş yapsın diye ‘Efsane İndirimler’ adlı İndirim Günleri düzenliyoruz. Bu etkinliğimiz 24 Ekim 2020 Cumartesi günü yani yarın itibariyle başlayacak olup 31 Ekim tarihine kadar devam edecektir.
“SATIŞLARIMIZDA YÜZDE 50’YE
VARAN İNDİRİMLER UYGULAYACAĞIZ”
Bu Efsane İndirim Günlerinde; Gıda, Şarküteri, Manav, Balık, Temizlik, Kozmetik, Züccaciye, Unlu Mamüller, Kuruyemiş satışlarımızın yanı sıra Restaurant ve kiracımız olan işletmelerde de % 50’ye varan indirimler uygulanacaktır. Halkımızı alışveriş yapmaya ve bu indirim günlerinden yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °