Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Iyaş E-Ticaret ile evlere kadar girecek

Iyaş E-Ticaret ile evlere kadar girecek

ISPARTA 14.03.2018 06:58:00 0
Iyaş E-Ticaret ile evlere kadar girecek
IYAŞ AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, 20. yılını kutladıkları Iyaş’ın dijitalleşen çağa ayak uydurma adına e-ticaret sistemine dahil olduğunu ifade ederek, gıda bölümünde bulunan 250 farklı ürünün N11.com üzerinden tüm Türkiye’ye satıldığını belirtti. Ayrıca yakın zamanda faaliyete başlayacak olan otuz2.com isimli internet sitesi üzerinden de kendi satış platformlarını oluşturacaklarını dile getiren Yılmaz, Android ve İos uygulamaları ile de müşterilerinin ceplerine kadar gireceklerini söyledi.
 
14 Mart 1998 yılında hizmete giren Iyaş Hipermarket bugün 20.yılını kutluyor. Bu kapsamda Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı, Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış, Iyaş Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Dağlı ve Erol Büyükleblebi’nin katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Tezcanlı, 20.yıl itibariyle yeni farklı yatırımlara imza atacaklarını ifade ederken, Azmi Yılmaz da dijiltalleşen çağa ayak uydurma adına e-ticaret sistemine girdiklerini duyurdu.
TEZCANLI: ÇOK DAHA İYİ PROJELERİMİZ VAR
Toplantıda ilk söz alan Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı, Iyaş’ın 1996 yılında 10 arkadaşın bir araya gelmesiyle kurulduğunu ifade ederek, “1997 yılı hızlı inşaat dönemi olarak geçti. Mart 1998’de de mağazamızın açılışı gerçekleşti. Resmi açılış Merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ve o dönemin valisi Ertuğrul Dokuzoğlu’nun katılımlarıyla yapılmıştı. 14 Mart’ta tam 20 yılını doldurmuş oluyoruz. Bu süreç içerisinde pek çok çalışmalar yaptık. Önümüzde bazı engeller olmasaydı belki şuandaki mevcut çalışmaların iki katını yapmış olabilirdik. Karşıdaki ilk açtığımız alışveriş merkezimiz artık miadını doldurdu, 2018’de yıkıp yeniden yapmaya karar vermiştik. Ancak onu bir süre erteledik. Arkadaşlarım, yönetim kurulu ve müdürlerimizle içinde bulunduğumuz mağazayı yenileme kararı aldık. 2 yıl önce tuvaletler ve abdesthanelerle başlayıp içerisinde bugüne kadar görmüş olduğunu pek çok yenilikler yaptık ve yeni firmalarla anlaştık. Özelleştirme çalışmalarımız devam ediyor. Bulvar’da çok az yerimiz kaldı, tamamen dolmuş oldu. Dinar’da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Dinar’da boş olan yerlerimiz hızla doluyor. Merkez mağazamız dışında 2 mağaza daha açarak 10 tane şube mağazamız, petrol ofisimiz, inşaat şirketimiz, Obelli mobilya mağazamızla hizmet veriyoruz. Çok daha iyi projelerimiz var. Isparta’yı ve halkımızı seviyoruz. Hep beraber çok daha güzel yatırımları önümüzdeki yıllarda yaşayacağız” şeklinde konuştu.
YILMAZ: 2 BİN KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYORUZ
IYAŞ AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz da hipermarketle ilgili yeni yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Alışveriş merkezi olarak başlayan Iyaş’ın bugün Iyaş Bulvar, Iyaşpark, Iyaş Otel, Kongre Merkezi, Obelli, benzin istasyonu, Iyaşspor kulübüyle kendi bünyesinde istihdam ettiği 2 bin kişi ile çok büyük bir aile olduğunu söyledi. Yılmaz, “Bu sene 20.yılımıza ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen başta kurucu üyelerimize, ortaklarımıza, değerli Isparta halkına ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
N11.COM’DAN ÜRÜNLERİMİZİ TÜRKİYE’YE SATIYORUZ
Bu yılın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya artık dijitalleşme yolunda ilerliyor. Biz de marketle ilgili 20.yılda yenilikler  yapmaya başladık. Ocak ayının ilk haftasından itibaren N11 ile yaptığımız sözleşmeyle artık e-ticaret dünyasına adımımızı attık. Bugün artık teknoloji ve internetin yaygınlaşması beraberinde bir takım kavramları gündemimize oturttuk. Bu dijitalleşmede güncellemeyi yapamadığınız zaman geride kalıyorsunuz. Bu sebeple kendi tarafımızda bir takım değişiklikler yaptık. ilk değişiklik de logomuzda oldu. Artık yeni logomuz ve yeni projelerimizle 20.yıldan itibaren yatırımlarımıza devam ediyoruz. N11’de şuana kadar 250 ürünü yerleştirdik. Şuanda Türkiye’nin her yerine e-ticaretimizi başlattık.
E TİCARET İÇİN İNTERNET SİTESİ KURDUK
İkinci olarak internet sayfası kuruyoruz. Bu sayfanın ismi www.otuz2.com. Bu sayfanın diğer sayfadan farkı bizim mağazamızdaki fiyatlarımızla birebir aynı olması. Biz tüm tüketicilere ulaşabilir olmak istiyoruz. Tüketici neredeyse biz de orada olmak istiyoruz. Bu sayfayı güncellediğimiz zaman artık evlere kadar sipariş ulaştıracağız. Şuanda günde 2 sevkiyat planladık. Bunun altyapısını oluşturduk. İnternet üzerinden alışverişte en önemli iş kredi kartlarının güvenliği. Bu konuda ciddi çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki birkaç ay içinde bu site aktif hale gelecek.
ANDROİD VE İOS UYGULAMALARI OLACAK
Herkesin bir akıllı telefonu var. Android ve İos ile anlaşmalarımız tamamlandı. Tüm kullanıcılar uygulamamızı telefonlarına indirebilecekler. İnternet sayfamızın aktif olmaması nedeniyle uygulamalarda şuanda eksiklikler var. Bizim alışveriş kartımız var. Bu kart 100 bin kişiye ulaştı. Kullanıcılar direkt kart ve telefon numaralarıyla sisteme girebilecekler. Iyaş’ın bünyesindeki tüm gelişmelerden anında haberdar olabilecekler. Artık internetle insanların evine cep telefonuyla da ceplerine girmiş olacağız.
HALIKENT’E ŞUBE AÇIYORUZ
Bu ortamı kullanmayan müşterilerimize de ulaşmamız gerekiyor. Halıkent’te yeni şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bin 330 metrekare alanda yerleşimi tamamladık orada 6 personel çalıştıracağız.”
20 YILIMIZDA 10 NUMARA KAMPANYA
Öte yandan Iyaş’ın geleneksel indirim festivalinin 14 Mart-16 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini ifade eden Yılmaz, “Festivalimiz yüzde 50 indirim sloganımız ile devam edecek. Bu indirim festivalimizde de tüm şubelerimizde indirimler devam edecek. Bu snee dipğer yıllardan farklı olarak hediye kampanyamız var. Daha önceki yıllarda bu hediye kampanyalarımız ağustos ve eylül aylarımızda gerçekleştiriliyordu. Bu sene 20. Yılımız nedeni ile indirim festivalimizi ve hediye kampanyamızı bir arada yapacağız. Hediye kampanyamızın tarihi de 14 Mart’ta başlayacak. IYAŞ marketlerinden 100 liralık alışveriş yapan müşterilerimiz belirlemiş olduğumuz hediyelerden kazanma şansı elde edecek. ’20 yılımızda 10 numara kampanya’ sloganı ile yola çıkıyoruz. Bu kampanyamızda da 10 adet Fiat Egea bunun yanında 10 kişi umre, 10 kişiye 140 ekran televizyon, 10 kişiye de 2 kişilik 2 gecelik termal otelde konaklama imkanı sunacağız. Bu sene hem müşterilerimiz hem de Ispartamız için çifte kampanya olacak. 20. Yılımızın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm müşterilerimiz ve Isparta halkını kampanyamıza davet ediyorum.”
ÇALIŞ: HAFTA SONU ÇOCUKLARIMIZA DEVAMLI EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLER YAPIYORUZ
Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış ise müşterilerin talepleri doğrultusunda yeni markaları dahil etmeye çalıştıklarını belirterek, “Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Burası alışveriş ve yaşam merkezi. Burada müşterilerimize öncelikle buraya gelmesini ve burada karşılama ve uğurla safhalarını en iyi şekilde yapmak için gerekli yenilikleri devamlı güncel bir şekilde yapıyoruz. Hafta sonu çocuklarımıza devamlı eğitici ve öğretici etkinlikler yapıyoruz. Bununla birlikte sosyal sorumluluk anlamında sergi gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Bütün bunlarla beraber daha iyi hizmet vermek için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °