Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ITSO’dan Başdeğirmen’e destek açıklaması

ITSO’dan Başdeğirmen’e destek açıklaması

ISPARTA 6.12.2018 10:07:00 0
ITSO’dan Başdeğirmen’e destek açıklaması
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkan  Adayı olan Şükrü Başdeğirmen’e ITSO adına destek mesajı yayınladı. ITSO Başkanı Vekili Tutar’ın açıklaması şöyle:
                “150 yıla ulaşan tarihi ile Türkiye’nin en köklü odaları arasında yer alan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projelerin yanı sıra bu projeleri hayata geçirecek insan zenginliği noktasında da önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşundan bugüne kadar siyaset kurumuna, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına birçok temsilcisini kazandırmış, iz bırakan hizmetlerin yapılmasına vesile olmuştur.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın 20.Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, ülkemiz çok önemli bir seçime giderken AK Parti’den Isparta Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. 2005 tarihinden bu itibaren Odamızın Başkan Vekilliği görevini yürüten, Mayıs-2013’de yönetim kurulu başkanlığına seçilen, bu yıl yaptığımız seçimde de güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e Isparta’ya hizmet yolunda yüklendiği bu görevde başarılar diliyoruz.
Sayın Başdeğirmen’in 18 yıldır odamıza verdiği başarılı hizmetler, gerçekleştirdiği vizyoner projelerin daha fazlasını Isparta Belediye Başkanlığı görevinde de  gerçekleştireceğinden hiç şüphemiz yoktur.  Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’i çıktığı bu yolda destekliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Isparta Ticaret ve Sanayi Odası camiasından çıkmış, ekonomik ve ticari hayat başta olmak üzere ömrünü Isparta’ya hizmet etmiş değerli bir insanı AK Parti’nin belediye başkan adaylığına layık gördüğü için şükranlarımızı sunarız.”

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °