Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; Mevlid Kandili Mesajı

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; Mevlid Kandili Mesajı

ISPARTA 28.10.2020 08:25:00 0
ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; 
Mevlid Kandili 
Mesajı
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Tutar, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen ve ahlakıyla bütün insanlığa örnek olan Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sav)'in doğduğu gecenin kutlandığı Mevlid Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
 
Sevgili Peygamberimizin (sav) doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. Bu bakımdan Mevlid Kandili'ni, Peygamber Efendimizi (sav)  ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz.
 
Bütün insanlığın kurtarıcısı olan Sevgili Peygamberimizin (sav) güzel ahlakını kendimize örnek almalı, bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini hayatımızın her alanında uygulamalıyız. Engin hoşgörüsü, adaleti, merhameti ve mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan Sevgili Peygamberimiz (sav), gerek hayat tarzı, gerekse ilahi söz ve davranışıyla insanlığın yolunu aydınlatmıştır.
 
Bu gece, Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamber Efendimiz (s.a.v) derin bir sevgi ve saygı ile anılmaktadır.
 
Bu duygular içerisinde; ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, insanlığın barış, huzur ve duaların kabulü temennisi ile İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
 
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °