Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; Kurban Bayramı Mesajı

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; Kurban Bayramı Mesajı

ISPARTA 31.07.2020 08:00:00 0
ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan; 
Kurban Bayramı 
Mesajı
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak ITSO üyelerinin, Ispartalıların ve tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.
 
Başkan Tutar mesajında şunları kaydetti: “Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bu bağların sağlamlığıdır. Kurban Bayramı'nda sevgiyi ve paylaşmayı ne kadar çoğaltabilirsek yaşadığımız dünya o kadar güzelleşecek, huzur dolu olacaktır.
 
Bizim geleneğimizde bayramlarda büyüklerimizi ziyaret etmek, akrabalarımızla, komşularımızla ve sevdiklerimizle bir arada olmak, kucaklaşmak vardır. Pandemi nedeniyle bu yıl Kurban Bayramı’nı geleneksel alışkanlıklarımızdan ödün vererek kutlamak durumundayız. Pandemi verileri sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi bazı temel kurallara mutlaka uymaya devam etmemiz gerektiğini gösteriyor. Sağlık her şeyin başı; bu bayramda tüm üyelerimizden, hemşehrilerimizden ve kentimize tatile gelen misafirlerimizden sosyal mesafe ve maske kuralına özen göstermelerini rica ediyorum.
 
Pandeminin olumsuz etkileri nedeniyle iş dünyası olarak buruk bir Bayram sevinci yaşıyoruz. Bu süreçte ekonomimiz ciddi bir darbe aldı. Birçok üyemiz iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı, birçok üyemiz de işini ve istihdamını korumak için mücadele veriyor. Biz de ITSO olarak ekonominin çarklarını daha hızlı döndürebilmek ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretebilmek için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. İş dünyası tarafından topyekün ortaya konan bu güçlü çabanın sonuç vermesini ve Kurban Bayramı'nın ekonomide de güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, insanların kalplerine sevgiyi, kardeşliği ve güzellikleri dolduran bayram sevinçlerinin kalıcı olmasını diliyor, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °