Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal; Çiçek Göndermeyin Fidan Dikin

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal; Çiçek Göndermeyin Fidan Dikin

ISPARTA 18.09.2022 13:41:00 0
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal; 
Çiçek 
Göndermeyin
Fidan Dikin
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, kendisine kutlama çiçeği gönderilmemesini isteyerek; “Onun yerine Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı OGEM Vakfı’na fidan bağışı yapabilirsiniz” dedi.
 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin çiçeği burnunda Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’dan göreve başlar başlamaz örnek bir davranış geldi. Rektör Çatal, kendisine kutlama çiçeği göndermek isteyenlerden, bunun yerine fidan bağışı yapmalarını istedi.
Bu konuda bir açıklama yapan Üniversite; “Prof. Dr. Yılmaz Çatal, 15 Eylül 2022 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve 2022/473 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmıştır.
Üniversitemize Rektör olarak atanan Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL adına çiçek göndermek yerine Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı OGEM VAKFI’na fidan bağışı yaparak hediyelerinizi iletebilirsiniz. Daha Yeşil Bir Türkiye amacıyla bağışlamış olduğunuz fidanlar için şimdiden teşekkür ederiz.
Not: Söz konusu bağış sertifikaları ozelkalem@isparta.edu.tr adresi üzerinden mail olarak yada Kurumsal WhatsApp 02462146023 üzerinden tarafımıza mesajla gönderildiğinde Rektörlük girişinde panoda geri dönüşüm için kullanılan kağıtlara basılarak yerini alacak, süresi dolduğunda tekrar geri dönüşüme gönderilecektir” denildi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °