Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ISUBÜ’da TÜBİTAK İkili ve Çoklu İşbirliği Programları Eğitim Semineri

ISUBÜ’da TÜBİTAK İkili ve Çoklu İşbirliği Programları Eğitim Semineri

ISPARTA 6.12.2019 19:36:00 0
ISUBÜ’da TÜBİTAK İkili ve 
Çoklu İşbirliği Programları
 Eğitim Semineri
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Proje Çağrı Ofisi Koordinatörlüğü öncülüğünde 2 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 15:00’de Ziraat Fakültesi Amfisinde TÜBİTAK İkili ve Çoklu İşbirliği Programları ile ilgili eğitim semineri düzenlendi.
 
TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü Bilimsel Programlar Uzmanı Uzman Murat Tıltak tarafından verilen seminere ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, Yüksekokul Müdürleri ve müdür yardımcıları ile akademisyenler katıldı. 
 
Eğitim seminerinde,  Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı Faaliyet ve Hedefleri, Uluslararası İşbirliği İstatistikleri, İkili ve Çoklu Akademik İşbirliği Fırsatları ile İşbirliği Programları Başvuru Süreci gibi konularda bilgiler aktarıldı. Karşılıklı sor cevaplarında olduğu seminerde ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü Bilimsel Programlar Uzmanı Uzman Murat Tıltak’ verdiği bilgilerden dolayı teşekküre ederek plaket ve hediyelerini takdim etti. Eğitim Semineri fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °