Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İşte O İsimler Ak Parti’de Kongre Heyecanı: Isparta’dan 8 Delege

İşte O İsimler Ak Parti’de Kongre Heyecanı: Isparta’dan 8 Delege

ISPARTA 24.03.2021 06:16:00 0
İşte O İsimler
Ak Parti’de Kongre Heyecanı: 
Isparta’dan
8 Delege
Ak Parti’nin 7’inci Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba günü yani bugün saat 10.00’da Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olduğu kongrede Isparta’dan 8 delege oy kullanacak. Kongreye gitmek isteyen partililer için Isparta merkez ve ilçelerden otobüsler kaldırıldı.
 
Ak Parti Büyük Kongresi bugün yüksek bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Bu doğrultuda, Isparta’dan başta oy kullanacak delegeler olmak üzere yüzlerce partili dün akşam Ankara’ya hareket etti. Isparta’dan 3’ü doğal delege olan Milletvekilleri olmak üzere 8’i kongrede seçilmiş partililer olmak üzere toplam 11, Türkiye’de ise 1560 delege oy kullanacak. Kongrede Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tek aday. Kongreye “Türkiye için güven ve istikrar” sloganı ile gidilecek.
ISPARTA TEŞKİLATLARI
ANKARA’YA GİTTİ
Ankara Spor Salonu içinde iki gündür düzenleme yapılırken, salonun dışında da katılanların izleyeceği kongreye Türkiye genelinde on binlerce kişinin katılması planlanıyor. Isparta’dan il ana kademe, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarını il ve ilçe ana kademe yöneticilerinin katılmak için çalışma yaptığı kongre için genel merkezden sayı bildiriminde bulunulduğu öğrenildi.
ISPARTA’DAN MKYK’YA
GİREBİLECEK Mİ?
Saat 10.00’da başlayacak kongre için sabah erken saatlerde salona partililerin alımı başlamış durumda. “Türkiye için güven ve istikrar” sloganı ile yapılacak kongrede MKYK’ya Isparta’dan isim alınıp alınmayacağı ya da merak konusu.
İŞTE ISPARTA’NIN
BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ
Buna göre; Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresinde oy kullanacak Isparta Delegeleri şöyle; Osman Zabun, Şükrü Başdeğirmen, Serkan Keskin, Ahmet Yasir Pirimoğlu, Şerife Sevim Köse, Halil İbrahim Güleç, Alper Eren Mustafa Özer, Mevlüt Doğanay.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °