Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İşte Ispartaspor’un Yeni Sezon Formaları

İşte Ispartaspor’un Yeni Sezon Formaları

ISPARTA 15.09.2020 07:01:00 0
İşte Ispartaspor’un
Yeni Sezon
Formaları
Bu hafta sonu başlayacak olan 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. Yeşil – Pembeli ekibin yeni sezon formaları büyük beğeni toplarken, göğüs reklamı olarak ise ‘Davraz Kayak Merkezi’ yer alacak.
 
TAKIMIN YENİ SEZONDA GİYECEĞİ
FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İlk defa geçtiğimiz hafta Isparta’da Nazilli Belediyespor ile yapılan hazırlık maçında yeni formasıyla sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekipte; üç ayrı forma alternatifi var. Sahaya üstü pembe renkli forma altı siyah şort ve kenarları pembe versiyonlu forma ile çıkacak olan Ispartaspor’da diğer alternatif formalar ise üstü beyaz üzeri yeşil çizgili forma, altı yeşil şort ve numara ise pembe renkli olurken, diğer forma üstü beyaz renkli ve ince pembe çizgili, altı tamamen beyaz şort ve numara bölümü yeşil renklerden oluşuyor.  
GÖĞÜS REKLAMI DAVRAZ
KAYAK MERKEZİ
Yeşil – Pembeli takımın 2020 – 2021 Futbol sezonunda giyeceği yeni formalarda ayrıca forma göğüs reklamının geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Ispartaspor’a büyük destek veren İl Özel İdaresi’nin işlettiği Davraz Kayak Merkezi olduğu göze çarparken, sırt ve kol reklamının da hangi firmanın yer alacağı henüz belli değil. Ispartaspor’un üç alternatif formasından ikisi çubuklu forma olacak.
ISPARTASPOR STOR’DA
SATIŞAN SUNULACAK
Öte yandan; Ispartaspor’un yeni formalarının Yeşil – Pembeli taraftarlar için kulübe gelir kaynağı sağlamak adına önümüzdeki günlerde Atatürk Stadyumunun girişindeki Ispartaspor Stor Mağazasında da satışa sunulması bekleniyor
  


Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °