Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İşte Başvuru Tarihleri Memur Olmak İsteyenlere Müjde; O Kuruma 30 Memur Alınacak

İşte Başvuru Tarihleri Memur Olmak İsteyenlere Müjde; O Kuruma 30 Memur Alınacak

ISPARTA 7.01.2021 20:52:00 0
İşte 
Başvuru Tarihleri
Memur Olmak İsteyenlere Müjde; 
O Kuruma
30 Memur
Alınacak
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez teşkilatı hizmet birimlerine yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolar için Bilişim Uzman Yardımcısı alınacak.
 
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez teşkilatı hizmet birimlerine yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolar için Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8. ve 9. derece kadrolara atanacak toplam 30 Bilişim Uzman Yardımcısı alınacak.
İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre hukuk, sosyal bilimler ve mühendislik alanlarında yapılacak alımlar için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak ve en az dört yıllık lisans öğrenimi veren, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri, hukuk fakültesi ve mühendislik alanında elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranıyor.
BAŞVURULAR ŞUBAT
AYINDA YAPILACAK
Başvurular 10 – 19 Şubat 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içinde kurumun merkez teşkilatının bulunduğu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacak. Posta ile yapılan başvurularda, istenilen belgelerin kuruma en geç son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşmaması halinde postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °