Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İşte Başdeğirmen'in ilk icraatı

İşte Başdeğirmen'in ilk icraatı

ISPARTA 10.04.2019 09:38:00 0
İşte Başdeğirmen
Belediye Başkanı Başdeğirmen’in talimatı ile Isparta il sınırları içerisinde, (il merkezi ve ilçeler arasında) cenaze taşıma hizmetleri ücretsiz hale getirildi.
Isparta Belediye Meclisi’nin ilk kararı cenaze taşıma hizmetleriyle ilgili oldu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ilk resmi icraatı cenaze taşıma hizmetleriyle ilgili oldu. Belediye Başkanı Başdeğirmen, AK Parti’nin gönül belediyeciliği projeleri kapsamında cenaze taşıma hizmetlerinde önemli bir değişiklik yaptı. Daha önce kilometresi 1.5 TL olan cenaze taşıma hizmetleri ücretsiz hale getirildi. Isparta il sınırları içerisinde, Isparta merkez ile ilçeler, kasabalar ve köyler arası cenaze taşıma hizmetlerinin ücretsiz yapılmasına karar verildi. Cenaze taşımada sadece il dışına para talep edilecek.
Belediye Başkanı Başdeğirmen’in talimatı doğrultusunda söz konusu değişiklik Isparta Belediye Meclis gündemine getirildi. Meclisin ilk kararı cenaze taşıma ücretlerinin sıfıra düşürülmesiyle ilgili oldu. Meclis Tarife Komisyonu tarafından hazırlanıp, mecliste kabul edilen madde şöyle:
cenaze.jpg
“07/12/2019 tarih ve 199 sayılı Belediye Meclis kararıyla belirlenen cenaze taşıma hizmetlerinin Isparta il sınırları içerisinde ücret alınmamasına, şehirlerarası cenaze taşıma ücretlerinde ise herhangi bir değişilik yapılmaması,
07/12/2019 tarih ve 199 sayılı Belediye Meclis kararındaki 9’uncu maddede yer alan mezar inşa eden, bakım veya peyzaj yapmak isteyen firma veya şahıslardan yetki belgesi ücretlerinin alınmamasına….”
 

Anahtar Kelimeler: icraatı başdeğirmenin işte
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °