Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'yı buluşturan iftar

Isparta'yı buluşturan iftar

ISPARTA 24.06.2017 07:37:00 0
Isparta
IspartaValiliği tarafından dün akşam bir iftar yemeği düzenlendi.
               Isparta Moda Park Kongre ve Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Isparta ValisiŞehmus Günaydın yanısıra; Ak Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve BütçeKomisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İlÖzel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, ITSOBaşkanı Şükrü Başdeğirmen, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Sivil ToplumKuruluşları temsilcileri, Isparta Merkez, İlçeler ve Beldelerin köy ve mahalle muhtarlarıile basın mensupları katıldı.
               İftaryemeği sonrasında konuşan Isparta Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu BaşkanıSüreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın'a, Isparta'ya verdiklerideğerli hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
               IspartaValisi Şehmus Günaydın'da konuşmalarında Isparta'ya geldiği ilk günde, Ispartaiçin kimin ne düşüncesi varsa kendileriyle paylaşmalarını istediğini ifadeederek özetle şunları söyledi: "Göreve başladığım ilk gün Isparta'yı hepbirlikte, beraber yönetelim demiştim. İlk günden bu güne, Isparta sevdalıları,Isparta hizmetkarları ile hep birlikte Isparta'ya hizmet etmeye çalıştık.Çalışmaya ve hizmetlere devam edeceğiz. Mükemmel olduğumuzu ifade etmiyoruzama, mükemmelliği yakalamak için çalışıyoruz. Isparta'da güzel bir birliktelikvar. Hep birlikte bütün olumsuzlukları aşarız diye düşünüyorum. Gelişen vedeğişen ihtiyaçlar nedeniyle pekçok hizmete daha ihtiyacımız olduğunudüşünüyorum. Sıcak asfaltta büyük başarı sağladık. 205 km. sıcak asfaltprogramı olan başka bir vilayet daha yok. Ulaşımı kolaylaştırırsak, köylerimizeulaşımı sağlarsak, köylere gidip katkı sağlayacak pekçok vatandaşımız var.Köylerimizde parke taşı ve içme suyu hizmetlerinde büyük ilerlemeler kaydettik.2017 yılında 41 köyümüze elektrik paneli yerleştiriyoruz. Projenin maliyeti 3.5milyon Lira. Bu yatırımla her yıl 1.3 milyon Lira tasarruf sağlayacağız. Başlıbaşına devrim niteliğindeki bu yatırım, 3 yılda kendini amorti edecek..."
               İftaryemeğine katılımlarından dolayı Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe KomisyonuBaşkanı Süreyya Sadi Bilgiç'e, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine, Siviltoplum Kuruluşları temsilcilerine, Köy ve Mahalle muhtarları ile basınmensuplarına teşekkür eden Valimiz Şehmus Günaydın, tüm milletimizin ve İslamaleminin, önümüzdeki pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramlarını da kutladı.


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °