Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Üzerimizdeki Ölü Toprağını Atacağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Üzerimizdeki Ölü Toprağını Atacağız

ISPARTA 20.03.2021 07:37:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Üzerimizdeki 
Ölü Toprağını 
Atacağız
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımın Esenler Erokspor maçında kötü bir oyun ortaya koyduğunu belirterek; “Futbolcularımızın kaybolan özgüvenlerini geri getireceğiz. Üzerimizdeki ölü toprağını atarak Gölcükspor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.
 
Önümüzdeki maçlar için umutlu olduğunu ve hedeflerinin Play – Off’a kalmak olduğunu ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Esenler Erokspor maçını değerlendirdi.
ŞİMŞEK; “FUTBOLCULARIM GEREKTİĞİ
GİBİ MOTİVE OLAMADIKLARINI GÖRDÜK”
Söz konusu maçta futbolcularının istenilen futbolu ortaya koyamadığını ve bunun sonucu olarak da sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Teknik Patron Şimşek; “Bilindiği gibi benim teknik ve taktik anlayışında mağlubiyete yer yoktur. Tüm taktiklerimi rakibi mutlak suretle yenecek şekilde yaparım. Esenler Erokspor maçı öncesi göreve getirilmemle birlikte gerek teknik ve taktik gerekse özgüven konusunda futbolcularımı bu maça en iyi şekilde hazırlamaya çalıştım. Ancak, görülüyor ki, aldığımız mağlubiyet bu amacımıza ulaşamadığımızı yani futbolcularımızın kendilerini maça tam motive olamadıkları ortaya çıktı.
“ÖNÜMÜZDEKİ İLK İKİ MAÇI ALIRSAK
 ÖZGÜVENİMİZ YERİNE GELECEKTİR”
Evet, futbolcularımızda son zamanlarda alınan kötü sonuçlardan kaynaklanan özgüven sorunu var. Bu sorunu en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum. Zira, önümüzdeki iki maçı kazanmamız halinde futbolcularımız da kendilerine gelecek ve kaybettikleri özgüvene tekrar kavuşacaklardır. Bu doğrultuda önümüzdeki ilk maç olan Gölcükspor maçıyla bunu başaracağımıza da inanıyorum” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °