Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; İyi rakip seçmeseydik Yenip eksiklerimizi Göremezdik

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; İyi rakip seçmeseydik Yenip eksiklerimizi Göremezdik

ISPARTA 12.09.2020 11:46:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; 
İyi rakip seçmeseydik
Yenip eksiklerimizi 
Göremezdik
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, hazırlık maçı için bilerek iyi bir rakip seçtiklerini belirterek; “Hazırlık maçlarının amacı takımdaki eksikleri görmektir. İyi bir takım seçmeseydik rakibimizi yenerdik ve eksiklerimizi göremezdik” dedi.
 
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Nazilli Belediyespor ile yapılan hazırlık maçından mağlubiyetle ayrılınmasının ardından yapılan eleştirilere cevap verdi.
BAŞKAN YAZGAN; “BU YIL VİRÜSTEN
DOLAYI OLAĞANÜSTÜ BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ”
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, geçtiğimiz gün Gazeteci Şakir Aksöz’ün programına videokonferans sistemiyle bağlanarak konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yazgan; “Bilindiği gibi Nazilli Belediyespor ile geçtiğimiz gün bir hazırlık maçı yaptık. Bu maçı eksiklerimizi görmek için yaptık. Adı üstünde hazırlık maçı. Normal şartlarda bir takım sezona en erken 45 günde hazırlanır. Ama bu yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle futbolda da olağanüstü bir süreç yaşıyoruz.
“HAZIRLIK MAÇINDA İYİ BİR RAKİP SEÇMESEYDİK
YENERDİK VE EKSİKLERİMİZİ GÖREMEZDİK”
Bu nedenle sezona başlama tarihi ile hazırlanma sürecimiz arasındaki süre çok kısa oldu. Geçen yıl 45 gün çalıştıktan sonra hazırlık maçlarımızı oynamış ve yeni sezon için takım sahaya hazır bir şekilde çıkmıştık. Sezon içinde bir takım sorunlar yaşamamıza rağmen 3. Lige çıktık. Ama bu yıl böyle olmadı. Buna rağmen geçtiğimiz gün ilk hazırlık maçını yaptık. Dolayısıyla bu yıl tam olarak hazırlanamadık. Bazı futbolcular 3, bazıları 5 gün sonra hazırlık maçına çıktı. Bizde bunu bildiğimiz için hazırlık maçında rakip olarak Nazillispor’u yani iyi bir takım seçtik. İyi bir takım seçmeseydik rakibimizi yenerdik ve eksiklerimizi göremezdik.
“KAMPIMIZ KARŞIYAKA
MAÇINA KADAR DEVAM EDECEK”
Dün itibariyle 3 futbolcu daha aldık. Forvet, sağ açık ve orta sahaya ayrı ayrı 3 futbolcu daha aldık. Takımımız şuanda Eğirdir’de kampta. Dolayısıyla kampımız 20 Eylül’de sezonun ilk maçında karşılaşacağımız Karşıyaka maçına kadar 10 gün daha devam edecek.
“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Takım olarak yeterli bir hazırlık dönemi yaşamadan lige girmiş olacağız. Kurala göre bir takımın sezona hazırlanma süresi 45 – 55 gündür. Ancak, bu yıl Koronavirüs pandemisinden dolayı sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Tabiki bu durum bizi hedefimizden saptırıyor değildir. Bizim hedefimiz yine 2. Lige çıkmaktır. Ancak, şampiyon olup direkt olarak 2. Lige çıkamasak da 3. Ligde de play – offlara kalabiliriz. Dolayısıyla, bu sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve hedefimiz konusunda lige sonuna kadar asılacağız.
“ŞEHİR OLARAK TAM BİR
BİRLİK – BERABERLİK
İÇİNDE OLMALIYIZ”
Ben buradan bir kez daha Isparta’daki tüm sporseverlere, spor camiasına çağrıda bulunuyorum. Zaman birlik beraberlik zamanıdır. Herkesi birlik beraberliğe davet ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde takım oturacak ve iyi bir pozisyona gelecektir.
“SADİ HOCAYI EN AZ 5 YIL
ISPARTA’DA TUTMAK İSTİYORUZ”
Tüm sporseverlerimizin bildiği gibi takımın başına Süper Lig Tecrübesi olan Sadi Tekeliolğu’nu getirdik. Kendisinin kalitesi tartışılmaz. Zira, kendisi bir çok futbolcunun Süper lige kazandırılmasında emekleri var. Kendisi, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür,  Abdülkadir Parmak gibi daha bir çok futbolcuyu Türk Sporuna kazandırmıştır. Onun için biz de Ispartaspor olarak Sadi Hocanın kıymetini bilip kendisini en az 5 yıl Isparta’da tutup, kulübümüzde alt yapıdan tesisleşmeye kadar hepsini rayına oturtmak istiyoruz” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °