Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor’da Futbolcular Korona Testinden Geçti

Ispartaspor’da Futbolcular Korona Testinden Geçti

ISPARTA 18.09.2020 13:29:00 0
Ispartaspor’da 
Futbolcular Korona 
Testinden Geçti
Ispartasporlu futbolcular ve kulüp güvenlikçileri, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Karşıyakaspor maçı öncesi Koronavirüs testinden geçtiler.
 
Misli.com 3’ncü Lig, 20 Eylül Pazar günü oynanacak olan maçlarla start alacak. Uzun yıllar sonra ilk kez profesyonel lige çıkan Ispartaspor’, kendi sahasında İzmir temsilcisi Karşıyakaspor ile karşılaşacak. Yeşil pembeli ekipte Cuma günü futbolculara koronavirüs testi yapıldı.
 
Futbolcular dışında ise kulüp güvenlik görevlileri de bu test uygulandı. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan konuyla ilgili olarak verdiği bilgide: ‘Hem kendi futbolcularımızın hemde rakip takımın futbolcuların sağlığı için resmi bir işlemi gerçekleştirdik. Bütün herkese sağlıklı günler diliyorum. Bu süreçte herkes çok dikkat etmek zorunda. Her zaman her yerde dediğimiz gibi önce sağlık. Kimsenin sağlığının riske atılmasını istemeyiz.
 
Maçlar Pazar günü başlıyor. Yeni sezona taraftarlarımızdan ayrı başlayacağımız için buruk giriyoruz. Ama onların manevi desteğini her an hissediyoruz. Lige 3 puanla başlayıp, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi. Başkan Yazgan, 20 Eylül Pazar günün oynanacak Karşıyakaspor maçının saat 19:00’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacağını tekrarladı.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °