Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ispartalı sporseverler nefesini tuttu

Ispartalı sporseverler nefesini tuttu

ISPARTA 24.04.2019 12:51:00 0
Ispartalı sporseverler nefesini tuttu
BAL liginde mücadele eden Isparta Davrazspor ile 1. Amatör Ligin şampiyonu Emrespor BAL’da Isparta’yı temsil edebilmek için 28 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta 2018 – 2019 Futbol Sezonu geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Bu grupta mücadele eden Isparta Davrazspor için bir sezon daha 3. Lige çıkamadan noktalandı. Yeşil – Pembeli ekip, sezonu 46 puanla 5. Sırada tamamladı.
1.AMATÖR LİGDE İPİ
EMRESPOR GÖĞÜSLEDİ
Isparta 1.Amatör’de ligde ise; sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Emrespor, son maçında Yalvaçspor’u 4-1 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı. Ligde, geçtiğimiz hafta sonu oynanan 22. Hafta diğer bir deyişle sezonun son hafta maçlarında uzun süredir 1. Amatör Ligini lider olarak sürdüren Emrespor, son maçında Yalvaçspor ile deplasmanda karşılaştı. Kırmızı – Siyahlı ekip, rakibini 4-1 mağlup ederek topladığı 58 puanla ligi şampiyon olarak tamamlayarak mutlu sona ulaşan ekip oldu.
ISPARTA DAVRAZSPOR MU? EMRESPOR MU?
ISPARTA’YI KİM TEMSİL EDECEK?
Isparta Futbol İl Tertip Komitesi, önümüzdeki yıl güller diyarını Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımı belirlemek amacıyla oynanacak maçın tarihini belirledi. Isparta Davrazspor ile Emrespor, 28 Nisan Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Saat 15.30’da oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip yeni sezonda Isparta’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek. Bu arada Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, “Kapalı tribün tamamen Emrespor’a ait, açık tribün ise Isparta Davrazspor taraftarına ait. Kazanan Isparta futbolu olsun. 2 ekibe de başarılar dilerim” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: tuttu nefesini sporseverler ıspartalı
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °