Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Ispartalı Gençler Sanatçı Burkay’la Coştu…

Ispartalı Gençler Sanatçı Burkay’la Coştu…

ISPARTA 19.05.2022 10:07:00 0
Ispartalı Gençler
Sanatçı Burkay’la
Coştu…
Gençler Buray’la coştu, meydan telefon ışıklarıyla aydınlandı, Türk Bayraklarıyla dalgalandı Isparta Belediyesi tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında binlerce kişinin katılımıyla Gençlik Konseri düzenledi.
 
Pop sanatçısı Buray’ın birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden gençler, telefon ışıklarıyla meydanı aydınlattı, ellerindeki Türk Bayraklarını dalgalandırarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’in de gençleri yalnız bırakmadığı konser öncesinde yağan yağmura rağmen binlerce kişi konser alanından ayrılmadı.
 
Saatler 21.00’ı gösterdiğinde sanatçı Buray, gitarıyla birlikte sahneye çıkarken, meydandaki gençler de telefonlarının ışıklarını açarak, seslendirilen birbirinden güzel şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı Buray sahnede Isparta gülleriyle karşılandı. Düzenlenen Gençlik Konserinde, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen gençlere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı dağıtırken, konseri gençlerle bir arada izledi. Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulundu.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramlarını kutlarken, iki yıl süren pandeminin ardından gençlerin böylesi bir eğlenceyi hak ettiklerini düşündüğü söyledi. ‘Gençler eğleniyor muyuz?’ diyerek seslenen Başkan Başdeğirmen, “2 yıldır pandemi dolayısıyla zor günler geçirdik. Okullarınız bir kapandı, bir açıldı. Kimi zaman evden derslerinize girdiniz. Kapanmalar oldu, dışarıya çıkamadınız. O zor günler artık geride kaldı. Bizlerde bu durum karşısında duyarsız kalamazdık. Bugün şehrimizde Buray’ı ağırlıyoruz ve sizler için burada. Bu yaz ayları boyunca sizleri çok güzel sanatçılarımızla buluşturacağız.
 
Yeter ki sizler coşkunuzu yitirmeyin. Sizlerle bu güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz. Gençlerimizi yalnız bırakmayan, bizleri kırmayarak şehrimize gelen Sanatçımız Buray ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle sizlerin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °