Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da korsan ustalara geçit yok

Isparta'da korsan ustalara geçit yok

ISPARTA 25.04.2017 12:16:00 0
Isparta
Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Halil İbrahim Dışpınar ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Dışpınar, Isparta Belediyesinin 2016 yılında Meclis tarafından alınan ve 2017 yılından itibaren uygulanan Sıhhi Tesisatçılar Odasına kayıtlı ya da yetkili kişilerin su ve kanalizasyon abone bağlantıları ve tamiratlarını yapabilecekleri kararından dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti.
Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Halil İbrahim Dışpınar, “Bütün ustalarımız sizlere teşekkür ediyor, minnettarlıklarını sunuyor. Altyapı çalışmalarını bilinçli ustaların yapması iyi oldu. Gerekli yardımları yaptınız, işlemlerimiz yapıldı, bundan sonra daha iyi yol alırız. Bu odamız ve ustalarımız için çok iyi oldu. Bu işi ehli kişiler yapar, problemler yaşanmaz, memleketimiz ve vatandaşlarımız için kaçağı önlemiş oluruz. Vatandaşlarımız da bu konuda aydınlatılmış olur. Vatandaşlarımız tesisatlarını yaptırıyor ancak ertesi gün sorun yaşıyor, tekrar kazılıyor. Artık şimdi hangi ustamızın yaptığını biliyoruz, önlemini alıyoruz. Vatandaşımız sorun yaşadığında yaptırdığı ustayı anında bulup götürüp bedelsiz yaptırabiliyor. Bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Artık tesisat bağlantılarını yapacak kişiler belediyemize müracaat edip, tesisatçılar odamızın belirlediği ustalarla buluşturuluyor. Yani bu şekilde de ilgili ustanın kaydı Isparta Belediyesine girmiş oluyor. Herhangi bir terslik olduğu zamanda bunun kim tarafından yapılmış olduğu kayıtlardan çıkıyor. Böylelikle korsana da taviz vermemiş oluyoruz. Daha sağlıklı ve daha iyi işler yapma durumu ortaya çıkıyor. Bu uygulamayla korsan kişilerin bu bağlantıları yapma durumu ortadan kalkmış oluyor. Bundan sonra daha ciddi ustalarla belediyenin de arzu ettiği teknikle iş yapma imkanı doğmuş olacak. Burada Isparta halkı düşünülmüş oluyor. Odamızın bu bilinçli çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °