Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan; Gazetecilere Tehdit!

Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan; Gazetecilere Tehdit!

ISPARTA 22.04.2021 09:17:00 0
Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’dan; 
Gazetecilere 
Tehdit!
Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, dün oynanan Isparta32spor – Arhavispor maçı öncesi Gazeteciler Yunus Özler ve Levent Doğan ile İl Genel Meclisi eski Başkanı Fevzi Özdemir ile hem tartıştı hem onları tehdit etti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta32spor, grupta 31. Hafta maçında son sıralarda bulunan Arhavispor takımını ağırladı. Sahadan 4 – 0’lık galibiyetle ayrılan Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Serdar Ümit Deniz, Nurettin Çakır, Bekir Karadeniz ve Emin Kaan Gültekin Kaydetti. Maça damgasını vuran ise takımın rakibini 4 – 0 mağlup etmesi değil, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ın maçtan önce Şeref tribününde gazetecilere ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Fevzi Özdemir’e tehditler savurması oldu.
AKLINCA GAZETECİLERİ
DÜŞMAN İLAN ETMEYE ÇALIŞTI!
Geçtiğimiz haftalarda da gazetecilere telefon açıp ‘Akıllı olacaksınız’ diyen Isparta32spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, bugün de bir Kulüp Başkanına yakışmayacak hareketlerde bulundu. Maçtan önce Basın Tribününde oturan Gazeteciler Yunus Özler ve Levent Doğan’ın bulunduğu yere dönerek ‘Bugün maçı 5 – 0 alacağız. Sizi de sevindirmeyeceğiz’ diyerek tehditler savuran Başkan Yazgan, kendisinden daha çok Isparta32spor sevdalısı olan Yunus Özler ve Levent Doğan’ı kendi aklınca ‘Isparta32spor Düşmanı’ ilan etmeye çalıştı. Ama, Yazgan’ın bu yalanını hiçbir Yeşil – Pembeli yutmadı.
ÖZDEMİR, YAZGAN’A
GEREKEN CEVABI VERDİ
Daha sonra Basın Tribününün yan tarafındaki masada oturan İl Genel Meclisi eski Başkanı ve Isparta32spor eski Yöneticisi Fevzi Özdemir’e dönen Yazgan, Özdemir’in önceki gün Levent Doğan’la Spor Saati programında alt yapı konusunda söylediklerinden dolayı tepki gösterdi. Ancak, Yazgan Özdemir’in ‘Bizim yönetici olduğumuz dönemde takımın alt yapısı vardı. Ancak, siz geldiniz alt yapı diye bir şey kalmadı’ cevabı üzerine bir şey söyleyemedi.  

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °