Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta32spor’da; Yeni sezon hazırlıkları başladı

Isparta32spor’da; Yeni sezon hazırlıkları başladı

ISPARTA 6.06.2019 12:33:00 0
Isparta32spor’da; 
Yeni sezon 
hazırlıkları başladı
HABER: Yunus ÖZLER
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Takımı Isparta32spor Kulübü Atakan Yazgan, yeni sezon için kolları sıvadı. Gelecek sezon için hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Yazgan; “Bizim hedefimiz mutlak şampiyonluk ve bu hedefimizden kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. İnşallah kulübümüzü el birliğiyle çok daha güzel günlere doğru taşıyacağız” dedi.
 
Isparta32spor’un başarısı için kongrede göreve gelen Başkan Atakan Yazgan, başkanlık koltuğunda 2’inci ayını geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Tesisleri’nde yapılan Olağan Genel Kurulunda görev alan Başkan Atakan Yazgan, bilindiği gibi 1999 – 2000 futbol sezonunda takımı şampiyonluğa ulaştırmıştı. 2019 - 2020 sezonunda başkanlık koltuğunda yıllar sonra ikinci dönemini yaşayan Başkan Atakan Yazgan yeni sezon da büyük hedefler çizdi.
YAZGAN; “HEDEFİMİZ
MUTLAK ŞAMPİYONLUKTUR”
Isparta32 Spor Kulübünün büyük hedefler peşinde olan bir kulüp olduğunu söyleyen Başkan Atakan Yazgan; “Görevimizde iki ayı geride bıraktık. İlk ayımızda kulübümüzün genel iş ve işlemlerini yerine getirdik. Şimdi ise, görev dağılımını da tamamlayarak hızlı bir şekilde transferlere başladık. Tabi ilk olarak Teknik Direktörlüğe değerli ve tecrübeli hocamız Tarık Söyleyici’yi getirdik.
“EL BİRLİĞİ İLE GÜZEL
GÜNLERE ULAŞACAĞIZ”
Takımımız üç yıldır şampiyonluğa oynamasına rağmen şampiyon olamamış bir takım. Tabiki biz geldik ve hedefimizi mutlak şampiyonluk olarak belirledik. Bu noktada hedeflerimizden kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. İnandığımız yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni sezonda doğrularımızı çok daha fazla yapıp, hatalarımızı ise minimum seviyeye indirerek, takımlarımızı bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Bunun içinde şimdiden çok hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. İnşallah kulübümüzü el birliğiyle çok daha güzel günlere doğru taşıyacağız” dedi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °