Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta Ziraat Odası; Tavuk Dağıttı

Isparta Ziraat Odası; Tavuk Dağıttı

ISPARTA 1.04.2021 13:34:00 0
Isparta Ziraat Odası; 
Tavuk 
Dağıttı
Isparta Ziraat Odası Başkanlığı kümes hayvancılığını geliştirmek için üye çiftçilere bin adet Ataks cinsi tavuk dağıttı. Oda Başkanı Mustahattin Can Selçuk; “Hiçbir kâr amacı gütmeden sadece hizmet için bu projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.
 
Isparta Ziraat Odası, tarım ve hayvanlığın gelişimine destek olmak amacıyla yaptığı girişimlere bir yenisini daha ekledi. Daha önce çiftçilere yönelik birçok faaliyette bulunan Oda, şimdi de üyelerine daha önce ön siparişini aldığı Ataks cinsi Tavuk dağıtmaya başladı.
BAŞKAN SELÇUK; “AMACIMIZ,
ÇİFTÇİMİZE DESTEK VERMEKTİR”
Söz konusu Ataks cinsi Yumurta Tavuğu almak isteyen üreticilerin Odaya siparişlerini ulaştırmalarının yeterli olduğunu tavuk başına 30 TL olarak tahsilatı tavukların tesliminde gerçekleştirdiklerini ifade eden Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “İlimizde köy tavukçuluğunu geliştirmek ve çiftçilerimize ekonomik destek sağlamak amacıyla Isparta Ziraat Odası Başkanlığı olarak çeşitli zamanlarda et ve yumurta tavuğu dağıtımı yapmaktayız.
“YAKLAŞIK BİN
TAVUĞU BUGÜN DAĞITTIK”
Bu doğrultuda, geçtiğimiz ay içerisinde Ataks cinsi Yumurta Tavuğu üreticiliği yapmak isteyen üye çiftçilerimize duyuruda bulunduk. Kendileri de odamıza gelerek taleplerini ilettiler. Bu doğrultuda, Dernek merkezimizde bugün itibariyle tavuklarımız geldi ve sipariş veren çiftçilerimize dağıtımını gerçekleştirdik.
“AMACIMIZ HİZMET, KAR
AMACI GÜTMÜYORUZ”
Tavukları toptan aldıkları için çiftçilere de ucuz fiyata aktardıklarını ve bu konuda oda olarak hiçbir şekilde kar amacı gütmediklerini ve sadece aracı olduklarını vurgulayan Başkan Selçuk, amaçlarının çiftçilerin ekonomilerine ve köylerin yeniden canlanmasına katkı sağlamak olduğunu ifade ederek projeden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin bundan sonra odadan kendilerine gelecek SMS veya diğer duyuruları takip etmelerini istedi.  
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °