Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Isparta Yağışlı Havanın Etkisi Altına Girecek; Pastırma Sıcaklarına Veda….

Isparta Yağışlı Havanın Etkisi Altına Girecek; Pastırma Sıcaklarına Veda….

ISPARTA 10.10.2021 05:50:00 0
Isparta Yağışlı Havanın Etkisi Altına Girecek; 
Pastırma 
Sıcaklarına
Veda….
Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre Isparta’da önümüzdeki hafta yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyreden şehirde yağışlarla birlikte sıcaklığın da 8 – 10 derece düşmesi tahmin ediliyor.
 
Sonbahar mevsiminin ikinci ayını yaşadığımız şu günlerde Isparta’da hava sıcaklığı bugün en yüksek 27 derece ölçülüyor.
SALI GÜNÜNDEN
İTİBAREN YAĞMUR GELİYOR
Şehirde sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminine göre; kentte bugün hakim olan parçalı bulutlu hava yarın yerini güneşe bırakması beklenirken, hava sıcaklığında ise önemli bir değişikliğin olması öngörülmüyor. Hafta başında (Pazartesi) ise parçalı bulutlu bir havanın hakim olması ve sıcaklığın 1 derece artması tahmin ediliyor.
GECE SICAKLIKLARI
7 DERECEYE KADAR DÜŞECEK
Salı günü ise şehirde yağış bekleniyor. Çarşamba günü ise yoğun bulutlu bir havanın olması öngörülürken, hava sıcaklarında ise 5 derece birden düşerek 27 dereceden 23 dereceye düşmesi bekleniyor. Havanın Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yağışlı geçmesi, hava sıcaklıklarının ise önümüzdeki hafta Cumartesi gününe kadar bu haftaya göre 10 derece düşmesi tahmin ediliyor.
HAVALAR SOĞUYACAK
Isparta’da gelecek hafta sonunun ise yağışlı geçmesi bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günleri kentte etkili olması öngörülen yağışlarla birlikte havanın 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °