Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Türk Sağlık – Sen'den; Ziyaretler Dizisi…

Isparta Türk Sağlık – Sen'den; Ziyaretler Dizisi…

ISPARTA 19.03.2021 10:01:00 0
Isparta Türk Sağlık – Sen
Türk Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ve Hamza Olgun, Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Başkan Yardımcıları Hayrettin Çiçen, Ayşe Çelik, Ahmet Türkön ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunarak; Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’yı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan’ı ve Şehit Yunus Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ergün Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.
 
SDÜ REKTÖRÜ
PROF. DR. ÇARIKÇI’YA ZİYARET
Ziyarete Genel Sekreter yardımcısı Dr. Musa Denizhan Ulusan da refakat ettiler. Ziyarette Sendikamızın üniversite hastaneleri ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar YÖK ve diğer Bakanlıklar nezdindeki girişimleri hakkında bilgi verildi. Covid 19 salgını sürecinde üniversite hastanelerine düşen yükün ve rolün önemi bir kez daha vurgulanırken çalışanların mali ve sosyal hakları ile ilgili olumsuzluklar dile getirildi. Çözüm önerileri ve şimdiye kadar Türkiye genelinde yapılan çalışmalardan bahsedildi.
 
Heyet, Ocak ayından itibaren, başta sağlık personeli olmak üzere idari personele ödenmeye başlayan performans ödemeleri ile ilgili olarak yapılan iyileştirmelerden dolayı üst düzeyde emeği olan Rektör Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı beyefendiye teşekkürlerini iletti. Karşılıklı görüş ve öneriler alındıktan sonra ziyaret sonlandırıldı.

SDÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA
HASTANESİNE ZİYARET
Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ve Hamza Olgun, Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Başkan Yardımcıları Hayrettin Çiçen, Ayşe Çelik, Ahmet Türkön ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan Beyi ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğrtetim Üyesi Mehmet Erdoğan Beyi Makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyarete Sendikamız Hastane temsilcileri Özlem Çapkunoğlu, Meral Çelebi, Ömer Akkaya da refakat ettiler.
Ziyarette Sendikamızın üniversite hastaneleri ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar YÖK ve diğer Bakanlıklar nezdindeki girişimleri hakkında bilgi verildi. Covid 19 salgını sürecinde üniversite hastanelerine düşen yükün ve rolün önemi bir kez daha vurgulanırken çalışanların mali ve sosyal hakları ile ilgili olumsuzluklar dile getirildi. Çözüm önerileri ve şimdiye kadar Türkiye genelinde yapılan çalışmalardan bahsedildi.
Heyet, Ocak ayından itibaren, başta sağlık personeli olmak üzere idari personele ödenmeye başlayan performans ödemeleri ile ilgili olarak yapılan iyileştirmelerdan dolayı Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan beyefendiye teşekkürlerini iletti. Karşılıklı görüş ve öneriler alındıktan sonra ziyaret sonlandırıldı.

ŞEHİT YUNUS EMRE
HASTANESİNE ZİYARET
Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ve HamzaOlgun, Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Başkan Yardımcıları Hayrettin Çiçen, Ayşe Çelik, Ahmet Türkön ile birlikte Şehit Yunus Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ergün Ceylan Beyi Makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarete Sendikamız Hastane temsilcimiz Erdal Varol da refakat ettiler. 
Ziyarette Sendikamızın yapmış olduğu çalışmalar, Sağlık Bakanlığı ve diğer Bakanlıklar nezdindeki girişimleri hakkında bilgi verildi. Covid 19 salgını sürecinde Sağlık Teşkilatına düşen yükün ve rolün önemi bir kez daha vurgulanırken çalışanların mali ve sosyal hakları ile ilgili  olumsuzluklar dile getirildi. 29 Mart 2021 pazartesi günü sağlık bakanlığı önünde yapılacak olan eylem hakkında bilgi verildi Sağlık işkolunda hizmet veren çalışanlarla ilgili mevcut sıkıntılar dile getirilerek, çözüm önerileri ve şimdiye kadar İl genelinde be Türkiye genelinde yapılan çalışmalardan bahsedildi.
Heyet, Hastanenin Covid 19 salgın sürecinde verdiği önemli hizmetlerden dolayı Başhekim Uzm. Dr. Ergün Ceylan beye teşekkürlerini iletti
Karşılıklı görüş ve öneriler alındıktan sonra ziyaret sonlandırıldı.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °