Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta Tren Seferleri Yeniden Başlıyor; Tam Bir Yıl Sonra…

Isparta Tren Seferleri Yeniden Başlıyor; Tam Bir Yıl Sonra…

ISPARTA 21.03.2021 06:00:00 0
Isparta Tren Seferleri Yeniden Başlıyor;
Tam 
Bir Yıl
Sonra…
Isparta’da tam bir yıl önce Koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulan Isparta- İzmir arası yolcu taşımacılığı yapan Göller Ekspresi seferlerinin bir yıl aradan sonra 22 Mart Pazartesi günü yeniden başlayacağı öğrenildi.
 
Korona virüs salgını dolayısıyla geçtiğimiz yıl Mart ayında sonlandırılan Isparta – İzmir tren seferleri, yarın yeniden başlayacağı belirtildi.
Bu konuda edinilen bilgilere göre; TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen bölgesel trenlerde yolcuların güvenle, sağlıkla yolculuk etmeleri amacıyla her türlü tedbirin alındığı belirtildi. Bölgesel trenlerde seyahat edecek yolcuların HES kodunu ibraz etmeleri gerekiyor. Trenler sefer öncesinde dezenfekte edilerek halkın hizmetine sunuluyor. Tüm hatlarda olduğu gibi bölgesel trenlerde de yolcuların sosyal mesafeyi koruması, el hijyenine dikkat etmesi virüsün yayılmasının önüne geçiyor.  
 
Bilindiği gibi; TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, Isparta- İzmir arası yolcu taşımacılığı yapan Göller Ekspresi seferlerini 25 Mart 2020 tarihi itibariyle geçici olarak durdurulduğunu açıklamıştı.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °