Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası; Bu yıl da Öğrencileri Düşündü

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası; Bu yıl da Öğrencileri Düşündü

ISPARTA 14.10.2020 10:32:00 0
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası; 
Bu yıl da
Öğrencileri
Düşündü
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, her yıl olduğu gibi bu yılda maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına mond, gocuk ve ayakkabı gibi giyecek dağıttıklarını belirterek; “Bu yıl bu dağıtımı Muhtarlar vasıtasıyla yapıyoruz” dedi.
 
ITSO’DAN ÖRNEK
DAVRANIŞ DEVAM EDİYOR
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl ihtiyaç sahibi için yapılan giyim yardımı kampanyası bu yılda yapıldı. Oda tarafından hazırlanan kışlık giyim ürünleri Başkan Mustafa Tutar öncülüğünde, Isparta Muhtarlar Derneği’ne teslim edildi. Bu sayede kışlık kıyafetler muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.
TUTAR; “YARDIMLARIMIZ SÜRECEK”
Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan ITSO Başkanı Mustafa Tutar, mahallelerde ihtiyaç sahibi çocuklara mont dağıtımı yaptıklarını belirterek, ihtiyaç olması halinde bu desteği sürdüreceklerini söyledi.
BÜYÜKLEBLEBİ; “BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, kampanyadan dolayı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. Büyükleblebi yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ticaret odası Başkanı sayın Mustafa Tutar Başkanımızın öncülüğünde Ticaret Odasının Muhtarlar Derneğimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerimizin çocuklarının kışlık ihtiyaçlarının karşılanmasında göstermiş oldukları destekten dolayı hem tüm muhtarlarımız hem mahalle sakinlerimiz adına kendilerine teşekkür ederim” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °