Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Ticaret Müdürü M. Akif Ülger; Kooperatifler Fuarı 24 Eylül’de başlıyor

Isparta Ticaret Müdürü M. Akif Ülger; Kooperatifler Fuarı 24 Eylül’de başlıyor

ISPARTA 17.09.2020 10:11:00 0
Isparta Ticaret Müdürü M. Akif Ülger; 
Kooperatifler Fuarı 
24 Eylül’de başlıyor
Türkiye Kooperatifler Fuarı 24 -27 Eylül tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar için koronavirüs tedbirleri alındı, kurallara uyulacak.
 
Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Isparta Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger, “Bilindiği üzere ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla bakanlığımız tarafından belirli aralıklarla kooperatifler fuarı düzenlenmektedir.
 
Bu doğrultuda Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın 4. ülkemizde ve dünyada süregelen Covid -19 salgınının yayılmasını engelleyerek gerekli tüm tedbirlerin alınması suretiyle 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek” diye konuştu.
BİRLİKTE ÜRETİM,
BİRLİKTE BÜYÜME
Ülger, “bu kapsamda, Koronavirüs Bilimsel Danışma Kurulu tarafından hazırlanan “Covid-19 kapsamında kapalı alanlarda düzenlenecek olan fuarlarda alınacak önlemler ve uyulması gereken kurallar” çerçevesinde kooperatif ve üst kuruluşları ile kooperatifçilik ile ilgili tüm kesimlerden katılımcıların yer alacağı fuarda, kooperatif ürünlerinin tanıtılması ve ortak iş yapma kültürünün geliştirilmesi hedeflenmekte ayrıca çeşitli konularda çevrimiçi seminerler düzenlenerek kooperatiflerimizin ticari hayatta başarılarının arttırılmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Fuarla ilgilim bilgiler ve yapılacak etkinlikler www.koopfuar.com.tr internet adresinden takip edilebilecektir. “ dedi.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °