Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Ticaret Borsası TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı; Ali Koyak’a Büyük Onur

Isparta Ticaret Borsası TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı; Ali Koyak’a Büyük Onur

ISPARTA 26.06.2022 12:03:00 0
Isparta Ticaret Borsası TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı; 
Ali Koyak’a
Büyük Onur
Isparta Ticaret Borsası (ITB), TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı. Törende, meslekte 10. yılımı doldurması sebebiyle Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Koyak’a Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ‘Hizmet Şeref Plaketi’ verildi.
 
Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan, ve Genel Sekreter Ali Koyak Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine katıldılar. Türk iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB, 70’inci yılında 70 bin fidan dikerek, hatıra ormanı oluşturma kararı aldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Oda ve Borsa camiası Ankara’da Birlik Merkezi’nde bir araya geldi.
TOBB 70. KURULUŞ
YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıldönümünde; 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcileri Ankara’da Birlik Merkezi’nde buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı, Milletvekilleri, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile delegeler yer aldı.
ALİ KOYAK HİZMET
ŞEREF BELGESİ ALDI
70. yıl etkinliğinde 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketi takdim edildi. Bu kapsamda 10 yyılını tamamlayan Isparta Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Koyak’a, Bakan Muş ve  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ‘Hizmet Şeref Belgesi’ ve plaketi takdim edildi.u
ISPARTA İŞ DÜNYASI
TOBB'TA TEK SES, TEK YÜREK...
Isparta’nın ticari olarak en büyük Sivil Toplum Örgütlerinden olan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve TOBB Delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile buluşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
ADAR; “TOBB'UN 70. KURULUŞ
YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”
TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine katılan Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar; “TOBB’un 70’inci kuruluş yıldönümü için Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve Genel Sekreterimiz Ali Koyak ile birlikte Ankara’dayız. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” diyerek çalışmalarını sürdüren TOBB’un 70. yılı kutlu olsun” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °