Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Ticaret Borsası Ev sahipliğini Yapıyor…

Isparta Ticaret Borsası Ev sahipliğini Yapıyor…

ISPARTA 17.11.2019 09:19:00 0
Isparta 
Ticaret 
Borsası 
Ev sahipliğini
Yapıyor…
Bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen ve Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarını düzenleyen Isparta Ticaret Borsası da stand açarak gerekli ev sahipliğini ve tanıtımını yapıyor.
 
Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde geçtiğimiz Perşembe günü açılan 15’inci ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, çevre il ve ilçelerden Ticaret Borsası Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
100’Ü AŞKIN FİRMA STAND AÇTI
14 – 17 Kasım tarihleri arasında açık olacak fuara 100’ü aşkın firma katılırken ziyaretçi sayısının 45 bin kişiyi bulması bekleniyor. Fuarda Damlama sulama sistemleri, gübre, fide ve fidan laboratuvarları, meyvecilik, ambalaj ve paketleme, soğuk hava depoları, hayvancılık, süt sağma makineleri, bankalar, ihracatçı firmalar, süt sanayi, organik tarım, tarımsal yayıncılık konusunda faaliyette bulunan firmalar tarım ve hayvancılık sektöründe ziyaretçilere sektördeki yenilikler sunuluyor.
ISPARTA TİCARET BORSASI HEM
TANITIM HEM EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Yoğun ilgi gören Tarım Fuarını düzenleyen Isparta Ticaret Borsası da, fuarda bir stand açarak hem ev sahipliği yapıyor, hem tanıtımını yapıyor. Borsa Genel Sekreteri Ali Koyak, odanın yaptığı çalışma ve projeleri ziyaretçilere aktararak onları bilgilendirdiklerini söyledi.
FUAR BUGÜN SONA ERİYOR
Öte yandan, 14 Kasım Perşembe günü açılan ve dört gün süren fuar, bugün saat 18.00’de sona erecek.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °