Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı'nı; 60 Bin Kişi Ziyaret Etti

Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı'nı; 60 Bin Kişi Ziyaret Etti

ISPARTA 25.11.2021 19:47:00 0
Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı
Yunus ÖZEL HABER
Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve Detay Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarını 4 günde 60 bin kişi ziyaret etti. Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça, Covid – 19 pandemisine rağmen fuara olan ilgiden son derece memnun olduklarını bildirdi.
 
Bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1 8 – 21 Kasım 2021 tarihlerinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Söz konusu Fuar, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bugünlerde Isparta Tarımı için moral oldu.
TARIMIN KALBİ 4 GÜN
BOYUNCA ISPARTA’DA ATTI
Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 100’ü aşkın firmanın katılımıyla 4 gün süren fuarda, tarım ve hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duyulan tarımsal mekanizasyon, hayvansal üretim, su ve sulama teknolojilerindeki yenilikler, makine ve malzemeler sergilendi.
SIRÇA; “FUARIMIZ BÖLGEDEKİ TARIMSAL YATIRIMLARA
OLUMLU İVME KAZANDIRACAĞINA İNANIYORUM”

Yıllardır Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarının organizasyonunu yapan Detay Fuarcılık sahibi Ahmet Sırça, bu yıl 16’ıncısını düzenledikleri fuarın tarım ve hayvancılık sektörlerinin bölgedeki yatırımlarına olumlu ivme kazandırdığını belirtti.
“FUARIMIZA SEKTÖRÜNDE
LİDER FİRMALAR KATILDI”
Fuara katılımcı ve ziyaretçi ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Ahmet Sırça, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına olumlu katkılar sağlayan ticari fuarlara ev sahipliği yapan Isparta Ticaret Borsamızın düzenlemiş olduğu Detay Fuarcılık olarak bizim organizasyonunu yaptığımız Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuara tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren önemli firmalar katıldı.
“FUARIMIZI 60 BİN
KİŞİ ZİYARET ETTİ”
Traktörlerden tohuma, hayvancılık ekipmanlarından sulama sistemlerine, tarımsal mekanizasyondan zirai ilaçlama yöntemlerine kadar sergilenen ürünler dört gün boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bölgenin beklenen buluşması haline gelen fuarımızı bu sene yaklaşık 60 bin kişi ziyaret etti.
“FUARDA YÖRESEL LEZZETLERDE
HALKIMIZIN BEĞENİSİNE SUNULDU”
Fuarımız, ziyaretlerin yeni tarım teknoloji ve ürünleri ile tanışarak verimli iş görüşmeleri yapmalarına, tarım ve hayvancılık konusunda bölge yatırımlarına da ışık tutacak ticari bağlantıların yapılmasına olanak sağladı. Fuarımızda tarımsal ürünlerin ve ekipmanların yanı sıra başta Isparta olmak üzere ziyaretçiler Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel lezzetleri de tanıma imkanına kavuştu.
“FUARDAKİ SEKTÖREL
ETKİNLİKLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”
Fuar kapsamında hasat ve tohumluklara, tarımsal mücadelede kullanılan ekipmanlardan bölge için çok değerli olan meyve yetiştiriciliğine kadar çok çeşitli konular stantlardaki konusunda deneyimli tarım uzmanlar tarafından ziyaretçilerimize anlatılarak bu konulardaki bilgi ve deneyimler paylaşıldı” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °