Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden; Gazilere Ziyaret

Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden; Gazilere Ziyaret

ISPARTA 24.09.2022 04:11:00 0
Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden; 
Gazilere 
Ziyaret
Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından örnek bir vefa örneği gösterilerek Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi ziyaret edildi.
 
19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle tertiplenen ziyarete Okul Müdürü Muzaffer Öztürk, Müdür Yardımcısı Sıddıka Nur Öztekin ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Uzman Öğretmen Şaban İliksiz eşliğinde bir grup öğrenci katıldı. 
Dernek Başkanı Ali Savcı bu nazik ve anlamlı ziyaret için, “19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla Derneğimize ziyarette bulunan Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Öztürk beraberindeki okul öğretmenleri ve birbirinden değerli öğrenci kardeşlerimize Derneğimiz çalışmaları hakkında bilgi verdik. İnce düşüncelerinden ötürü şahsım ve Derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Okul Müdürü Muzaffer Öztürk, “Devlet, Vatan, Millet, Bayrak, Ezan ve kutsal değerlerimiz için gözünü kırpmadan kutsal gazilik makamına koşan siz çok kıymetli gazilerimizin Gaziler Gününüzü kutluyoruz. Bu vatan için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Her zaman siz gazilerimizle birlikteyiz, sizlerin yanınızdayız. Sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Dernek başkanımız Ali Savcı başta olmak üzere Şehit Yakınları ve gazilerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Duygulu anların yaşandığı ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °