Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Otogarında ‘Ara tatil’ Yoğunluğu

Isparta Otogarında ‘Ara tatil’ Yoğunluğu

ISPARTA 17.11.2019 11:34:00 0
Isparta 
Otogarında
‘Ara tatil’
Yoğunluğu
İlk ve orta öğretim okullarına verilen 1 haftalık ara tatil nedeniyle Isparta Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yoğunluk yaşanmaya başlandı.
 
Öğrenci ve aileleri memleketlerine gitmek için otogarın yolunu tuttu. Okullara verilen 1 haftalık tatil ile birlikte vatandaşlar otogara akın etti. 15 Kasım tarihinde başlayan ara tatil sonrası hafta sonu öğrenciler ile birlikte aileleri tatili değerlendirmek için yollara düştü.
 
Tatile giden vatandaşlar nedeniyle Isparta Şehirler Arası Otobüs Terminali, en yoğun günlerinden birini yaşadı. Hafta sonu binlerce kişi terminalden bindiği otobüsler ile farklı şehirlere giderken bir o kadar vatandaş da şehir dışından geldi.
Özel bir otobüs firmasının bölge müdürü okullara verilen aranın otobüs firmalarını iş yönünden olumlu etkilediğini ifade ederek, “Bu ara tatiller daha önce ki dönemlerde yoktu, açıkçası bizim sektör için çok olumlu olduğunu düşünüyorum çünkü Kasım ayları bizim için zayıf geçen aylar. Bu anlamda Cuma ve Cumartesi çok iyi bir yolcu yoğunluğu olduğunu görüyoruz. Buna istinaden ilave seferler planladık, yolcularımızın taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °