Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta’nın turizm zenginlikleri THY Dergisinde

Isparta’nın turizm zenginlikleri THY Dergisinde

ISPARTA 7.08.2019 19:15:00 0
Isparta’nın turizm zenginlikleri 
THY 
Dergisinde
Türk Hava Yolları’nın (THY) yayınladığı Skylife Dergisi, 2019 Temmuz ayı sayısında ‘Lavanta’nın merkezi, Gülün Cenneti’ başlıklı özel dosyaya yer verildi.
 
En fazla ülkeye uçan havayolu ünvanlı THY, her ay 300 bin adet basılıp ortalama 5 milyon yolcusuna ulaştırdığı prestijli dergisinde ‘özel dosya’ çalışması ile turizmin parlayan yıldızı ilimizin güzelliklerini sayfalarından yansıttı. Sezgi Olgaç’ın hazırlayıp Ahmet Çetintaş’ın fotoğrafladığı bölümde şehrimizin tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri okuyucuya aktarıldı.
TÜRKİYE’NİN GÜL VE
LAVANTA BAHÇESİ: ISPARTA
Geniş bir vadi üzerindeki düzlüğe kurulu Isparta, en uzak çağlardan beri kralları, hükümdarları, şehzadeleri ağırladı. Bugünse doğaya ve tarihe meraklı gezginleri misafir ediyor.
GÜLDEN LAVANTAYA, MAĞARALARDAN
HALI DOKUYAN KADINLARA
Isparta’dan, tarihi ve turistik zenginliklerinden övgüyle bahsedilen dergide, ilk olarak Isparta’nın tarihinden bahsediliyor. Ardından, Halı dokuyan kadanların resimlerine yer veriliyor, Gül toplayanlara yer veriliyor ve son olarak da Keçiborlu Kuyucak köyünün resmiyle birlikte lavanta tarlalarının fotoğraflarına yer veriliyor.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °